7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
o dalga geçtiğiniz adam ne kadar müthiş bi insan biliyonuz mu destere adlı kişinin avatarındaki kadın nasıl biri bi de necati şaşmaz a bakın büyük insan adam gibi adam necati şaşmaz.

bana niye kızıyon takas o vatandaş kadınlar vadisinde oynuyormuş resimde öyle yazıyor necatiden bahseden oldumu

bana niye kızıyon takas o vatandaş kadınlar vadisinde oynuyormuş resimde öyle yazıyor necatiden bahseden oldumu

o avatarındaki kişi insanlık olarak necati şaşmaz ın yanından bile geçemez her açıdan necati şaşmaz fark atar fark

bizle dalga geçin cevabınızı alırsınız ama o adamla dalga geçemezsiniz umreye gitmiş müthiş bi insandır o.

her umreye giden müthiş olsaydı gerisi neydi ya

o avatarındaki kişi insanlık olarak necati şaşmaz ın yanından bile geçemez her açıdan necati şaşmaz fark atar fark

bu mesajın kışkırtmaya giriyor ceza gelmesini bekliyorum gelmezse cevap yazacağım ???

Siz bu sözleri kendinize yakıştırıyonuz ya pes bişey demiyorum biz de biliyoruz Beren'i hani, kendimize yakıştırmadığımız kötü bi laf etmek istemiyoruz.

karşılaştırma yapan biz değiliz emre mesajı oku berenle necati karşılaştırmasını kim yapmışsa onu eleştir ...

Bugün vadi gerçek reytingini alırsa o zaman Fatmagül reytingin ağababasını görecek yarım saat sonra vadi sezon finali başlıyacak tnt de 30-40 reyting alması imkansız ama show da olsaydı 30-40 reyting garantiydi

dalgamı geçionuz siz insanın içini nasil yorumlarsınız yukarda allah var herseyi görüyor ...

Lütfen asil konumuza dönelim: REYTINGLER