takas hadi twitter trend <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>kurtlarvadisipususezonfinali
o dalga geçtiğiniz adam ne kadar müthiş bi insan biliyonuz mu destere adlı kişinin avatarındaki kadın nasıl biri bi de necati şaşmaz a bakın büyük insan adam gibi adam necati şaşmaz.
bana niye kızıyon takas o vatandaş kadınlar vadisinde oynuyormuş resimde öyle yazıyor necatiden bahseden oldumu
o avatarındaki kişi insanlık olarak necati şaşmaz ın yanından bile geçemez her açıdan necati şaşmaz fark atar fark
tamam zorlama
destere panpa avatarı kaldırıyorum 9dayım ban yemiyek bu gece
bana niye kızıyon takas o vatandaş kadınlar vadisinde oynuyormuş resimde öyle yazıyor necatiden bahseden oldumu
o avatarındaki kişi insanlık olarak necati şaşmaz ın yanından bile geçemez her açıdan necati şaşmaz fark atar fark
her umreye giden müthiş olsaydı gerisi neydi ya
Siz bu sözleri kendinize yakıştırıyonuz ya pes bişey demiyorum biz de biliyoruz Beren'i hani, kendimize yakıştırmadığımız kötü bi laf etmek istemiyoruz.
niye kaldırma hadi erkeksin ya.
bana öyle zorlama falan deme capslock
Bugün vadi gerçek reytingini alırsa o zaman Fatmagül reytingin ağababasını görecek yarım saat sonra vadi sezon finali başlıyacak tnt de 30-40 reyting alması imkansız ama show da olsaydı 30-40 reyting garantiydi
karşılaştırma yapan biz değiliz emre mesajı oku berenle necati karşılaştırmasını kim yapmışsa onu eleştir ...
tamam sakin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?