7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

aldığı paraya göre başarısız ondan her kanal gitgi kanalın en çok izlenen dizisi olmasına rağmen kapıyı gösteriyor
))

aga bakin görün vadi iyi bir kanala gecerse en az alacagimiz reyting 15 tir
Tnt yi izleyen yok

aldığı paraya göre başarısız ondan her kanal gitgi kanalın en çok izlenen dizisi olmasına rağmen kapıyı gösteriyor
))

TNT'nin yarı yayın bütçesi olduğu için tnt vazgeçti çünkü kvpden başka projesi yok atv'dende zaten para sıkıntısı yoktu. zaten tntyi sektöre kazanmak için gitti :s

Vadinin gerçek reytingi 50 gibi ama sbt indiriyor 2000 kişinin izlediğine mi inanıcaz biz ? tüm Türkiye'de ölçüm yapılsın en az 50 reyting garanti 2000 kişinin izlediği şeyle o 1.oluyor sanki

Vadi 2.olsun hem önemli değil sonuçta hep izlendiğini biliyoruz. para sıkıntısıda yok en çok cira yapan dizi oluyor maliyetli olduğu için kanalda sıkıntıda yaşanıyor ama sen gönellilerin 1.sisin vadim yolun açık olsun.....

10.yıllık bi dizi olduğu için ve retinglerini koruduğu için kvpyi tebrik ediyorum. fgsnde tebrik ediyorum yeni bidizi 10.yıl sürsün görelim reytingler nasıl değişyo eskisi gibi reyting alamıyor fgsnde

işin özeti herzamanki gibi fatmagül destan yazmış hakettiği birinciliği kapmış helal olsun berene 4 yıldır perşembeleri zirveyi bırakmıyor
))

Tüm Türkiyede ölçüm yapılmayacak hić bir zaman. O yüzden bu konuyu tartışmaya bile gerek yok. Ayrıca Vadi parasını aldı kendi isteğiyle TNT''ye geçti. O yüzden aldığı reytingleri hakediyor. Kinse zorla yollamadı Vadiyi TNT'ye

gerçek reytingini alsaydı görürdüm seni

gerçek reyting nedir gerçek reyting .. AGB yi begenmediniz orda fatmgül zirvedeydi sbt ye sarıldınız .. sbt de yine fatmagül her hafta birinci oldu bu sefer kafanızda bir hayal dünyasına kapattınız kendinizi hayallerle bir yere kadar yaşanır gerçekler acıdır ama kabullenmek lazım
))

2.000 kişi ile ölçülen reyting,reyting değildir