7 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,132
Puanı
1,060
u9Pmoq.jpg

Reyting sonuçları belli oldu:
Total'de birinci sırada Çukur yer aldı ve
AB'de Masterchef Türkiye zirvede yer aldı.

Çukur, uzun bir aradan sonra Total grubunda zirvede yer aldı ve AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.

Yasak Elma, AB grununda en çok izlenen dizi oldu ve Total'de ise en çok izlenen ikinci dizi oldu.

MasterChef Türkiye, Total'de zirveyi kaybetti fakat Ab grubunda zirvede yer almaya devam etti

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, Total'de dördüncü, AB'de de ise ikinci olarak iyi bir başlangıç yaptı.

Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma'nın gerisinde kaldı fakat dizi listede ilk 5 içerisinde yer aldı.

TOTAL
1CUKURSHOW TV
2MASTERCHEF TURKIYETV8
3YASAK ELMAFOX
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5SEFIRIN KIZISTAR TV
6MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
7CUKUR (OZET)SHOW TV
8YASAK ELMA (OZET)FOX
9SEFIRIN KIZI (OZET)STAR TV
10ATV GUN ORTASIATV

AB
1MASTERCHEF TURKIYETV8
2SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
3YASAK ELMAFOX
4CUKURSHOW TV
5SEFIRIN KIZISTAR TV
6YASAK ELMA (OZET)FOX
7MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
8SEFIRIN KIZI (OZET)STAR TV
9CUKUR (OZET)SHOW TV
10ATV GUN ORTASIATV

u9kn4c.jpg

TV izlemeyeceğim.

Günün en çok izlenen dizisi Çukur ama başka diziler en üste yazılmış bilemedim..
Başka diziler? Orda sadece 1 dizi var üstte. Sıralama bu kadar önemlimiydi? Kuralınız buysa Yarınki reytinge göre diğer haftlarda dikkat ederim.

Sen Çal Kapımı, onu da ilk sıraya yazmıyordum. Keşke ozaman uyarsaydın.

O ho, Senin dünyadan haberin yok :A hafta sonu kendisi açık açık yazdı afiş konusunda :Z @Tolstoyevski

Zamanında siz benle dalga geçip imkansız dediniz ama ben ona 1 sahne yolladım sonra 1 -2 tane daha yollayınca artık kendisi izlemeye başladı :A baştan sona bakmasada kısa kısa videolarla hakim olmasına yetti. Sizede tavsiye ederim @MEnes
2.5 - 3 saatlik değil yerli dizi; Breaking Bad olsa onu bile izleyemem en başta saatten kaybediyor.. :A Diğer şeyleri karıştırmayalım tabi, Youtube önerilerine tesadüfen gelip otomatik açılmış filan olabilirler olacak o kadarı.. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ay yine alındın şaka yaptım. :A Bu sefer ciddi görünümlü olsun dedim ama tutmadı. :A
Yo belkide kural odur bilemiyorum sonuçta yeniyim reyting konusunda ve ilk kez açıyorum sezon açımındaki konu :D
ve şunuda editlemiştim:

"Sen Çal Kapımı, onu da ilk sıraya yazmıyordum. Keşke ozaman uyarsaydın."

Ciddiyim böyle bir kural varsa bilmek istiyorum, ona göre dikkat edeyim. 🙂

• Harika
Reactions: Doğan
Başka diziler? Orda sadece 1 dizi var üstte. Sıralama bu kadar önemlimiydi? Kuralınız buysa Yarınki reytinge göre diğer haftlarda dikkat ederim.

Sen Çal Kapımı, onu da ilk sıraya yazmıyordum. Keşke ozaman uyarsaydın.
talat bulut ve sevval sam dediğine göre diğer diziler ilerleyen sezonlar reyting kaybeder diyor bizim dizimiz gün geçtikçe reytingimiz artıyor diyor entklarda artcakmış..

• Harika
Reactions: Dosi
talat bulut ve sevval sam dediğine göre diğer diziler ilerleyen sezonlar reyting kaybeder diyor bizim dizimiz gün geçtikçe reytingimiz artıyor diyor entklarda artcakmış..
Diğerlerini bilmiyorum ama Yasak Elma cidden hep üstüne koymakta. Ben daha geçen sene başladım ve sonrasında kopamadım diziden :D
Sen izliyormusun Yasak Elma'yı?

• Güldürdün
Reactions: Doğan