7 Eylül 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ne Münasebet yine kötü gitmiş, ama final yapacağı için reytingleri çok önemli değil.

Kırgın Çiçekler ve Güneşin Kızları yine kıyasıya rekabet etmiş, bakalım Paramparça gelince neler olacak?

Yeşil Deniz iyi, Şehrin Melekleri kötü gitmiş. Müge Anlı özellikle Total'de iyi başlamış, ama gündüz kuşağı reytinglerinin henüz oturmamış olması dikkat çekici.

Kirgin cicekler ve gunesin kizlari cok iyi rtg almislar tebrik ederim.

Muge anli da guzel oranlarla baslamis sevindim

Haftaya Paramparça gelecek bakalım neler olacak.

Güneşin Kızları ve Kırgın Çiçekler'i tebrik ederim.
Tüm gündüz yapımları düşmüş.Nedeni belli zaten.

ayy şimdi birşeyler yazıcaktım ilerki zamana yönelik teori üretme açısından ama bu acılı günde kimseyle tartışma yaşamamak için ileriye yönelik tahmin yerine o gün geldiğine sonuclara göre yorumlamayı tercih ettim şuan ve öncelikle güneşin kızları izleyicilerini tebrik ediyorum ab gurubunda 8 reyting büyük bir başarı 😉😉😉

kırgın çiçekleride tebrik ediyorum 1 haftada hemen toparlanıp toteli tekrar geri aldık buda iyi bir başarı iki diziyede tebrikler

Bu bölümle bile totali kılpayı kaçırmışız
ab de attığımız farkın haddi hesabı yok 😎
Boşvereceksin sen o işi. AB grubuna bakmanı gerektirecek en ufak bir sebep yok KÇ zaten AB dizisi olsaydı GK gelmeden önce de AB grubunda yüksek oran alırdı. Hatta yükseldi bile diyebiliriz AB grubunda.

Paramparça'nın gelmesi dengeleri ne kadar değiştirecek çok merak ediyorum. TOTAL ve ABC1 gruplarında sezonu zirvede açar ama AB'de ilk zamanlar zirveyi alamayabilir. Eğer izlediğim ilk bölümleri gibi heyecanın hiç eksik olmadığı bölümlerle geri dönerse diğer dizilerin şansı yok ama.

Ezgi Sertel ile Aşkın Bedeli yeni saatlerinde hiç olmamış. Aşkın Bedeli en azından eski saatinde iyi gidiyordu, ilk 50 içerisindeydi. Şimdi çok gerilerde kalmış. İki yapım da istenileni veremedi gibi ama daha erken. Ekim ayına kadar durumları belli olacaktır.

Alın Yazım geçen sezon ki oranlarından uzak. Aşk ve Günah dizisi de pek başarılı sayılmaz.

Güneşin Kızları dizisini tebrik ediyorum.

Kıskanç

kırgın çiçekler paramparça'yı etkiler.
totalde fazla fark olmaz aralarında.

ab ve abc güneşin kızları, paramparça arasında geçer. gk alır bence.

Güneşin Kızları durgun bölüme rağmen özellikle ab ve abc1'de çok iyi sonuçlar almış tebrikler.

Kırgın Çiçekler totalde zirveyi almış ona da tebrikler diyelim bari.

Bakalım Paramparça'nın gelişiyle haftaya neler olacak