Hatırlarsan Kiralık Aşkta kötü bölümlerde çok yükseliş yaşadı buda onun gibi 10 reyting hayal Paramparça gelecek.Gunesin Kızları o bolumle yukseliş yasıyorsa 10 reytingi gormemiz yakındır
Hatırlarsan Kiralık Aşkta kötü bölümlerde çok yükseliş yaşadı buda onun gibi 10 reyting hayal Paramparça gelecek.Gunesin Kızları o bolumle yukseliş yasıyorsa 10 reytingi gormemiz yakındır
kıl payı geçildik abdeki farka bak senTotalde geçildiniz
Doğru söylüyosun hem bence kırgın ç.daha az maliyetli bir dizi daha çok kazandırır.KÇ Total dizisi zaten AB ile kıyas yapmanız tuhaf.
Boşvereceksin sen o işi. AB grubuna bakmanı gerektirecek en ufak bir sebep yok KÇ zaten AB dizisi olsaydı GK gelmeden önce de AB grubunda yüksek oran alırdı. Hatta yükseldi bile diyebiliriz AB grubunda.Bu bölümle bile totali kılpayı kaçırmışız ab de attığımız farkın haddi hesabı yok 😎
İyi total sizin olsun ,ab ve abc1 bize yeterBoşvereceksin sen o işi. AB grubuna bakmanı gerektirecek en ufak bir sebep yok KÇ zaten AB dizisi olsaydı GK gelmeden önce de AB grubunda yüksek oran alırdı. Hatta yükseldi bile diyebiliriz AB grubunda.
KıskançEzgi Sertel ile Aşkın Bedeli yeni saatlerinde hiç olmamış. Aşkın Bedeli en azından eski saatinde iyi gidiyordu, ilk 50 içerisindeydi. Şimdi çok gerilerde kalmış. İki yapım da istenileni veremedi gibi ama daha erken. Ekim ayına kadar durumları belli olacaktır.
Alın Yazım geçen sezon ki oranlarından uzak. Aşk ve Günah dizisi de pek başarılı sayılmaz.
Güneşin Kızları dizisini tebrik ediyorum.
Ben de KÇ ab dizisi değil der susarımAB grubundaki fark der susarım.
Haftaya TOTAL dizisi de olamayacak.Ben de KÇ ab dizisi değil der susarım