7 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Benim sorduğum soruyla senin verdeğin cevap alakalı değil. Neyse, bölüm güzel olabilir ama reytingler ortada :)
SBT'ye çok bel bağlama. Malesef bazen düşük, bazen ise yüksek çıkarıyor. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Katılıyorum. Aslında bu haftaki reyting pek önemli değil. Önümüzdeki haftada Acun geldiğinde neler olacak o önemli. Veya Şefkat Tepe :)

Fatih Harbiye şimdiden iyi bir kitle edinmeyi başardı. Bence özelikle Total grubunda rakiplerini zorlayacaktır. :)

PT-2 dizisi olduğuna katılmıyorum Arka Sokaklar'ın Revan :)
Baksana Furkan, hep son darbeyi son dakikada vuruyor, demekki devam etse daha da yükselecek.

Boşluk dizisi derken o anlamda demiyorum. Totalde hep ayakta kalır o ayrı.

Dizi vardır ki, PT2'ye geçince boşluk olsa bile düşüş yaşar çünkü PT2 dizisi değil.

Ama Arka Sokaklar artar. Özellikle de A/B'si. Gece yapımlarının neredeyse hepsi A/B. Çünkü, gece tv izlemeyi en çok onlar sever. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

SBT'ye bel bağlamıyorum. Arka Sokaklar'ın bu anlıkta boşluktan izlendiği aşikar. :)
Çoğu dizi boşluğu değerlendirir elbet. Fatih Harbiye de Arka Sokakların özet boşluğunu tam 1 saat kullandı. :)

Arka Sokaklar ise boşluğu sadece 15 dakika değerlendirdi. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Çoğu dizi boşluğu değerlendirir elbet. Fatih Harbiye de Arka Sokakların özet boşluğunu tam 1 saat kullandı. :)

Arka Sokaklar ise boşluğu sadece 15 dakika değerlendirdi. :)

••• Tapatalk Mesaj •••

Evet haklısın. Her dizi boşluğu değerlendirir. Ben sadece yapılan yorumlara şaşırıyorum :)

Fatih Harbiye neler yapmış. :D Hemen izliyorum bölümü. :D

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) TRT1: 3.22 2) STAR: 2.89 3) KANALD: 2.67

Son düzenleme:
Özelikle Fatih Harbiye'nin bölüm finalinin çok beğenildiği söyleniyor :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato