7 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu anlıklara bakarak kimin zirveyi alacağını kestirmek güç gibi.

Katılıyorum. Aslında bu haftaki reyting pek önemli değil. Önümüzdeki haftada Acun geldiğinde neler olacak o önemli. Veya Şefkat Tepe

Katılıyorum. Aslında bu haftaki reyting pek önemli değil. Önümüzdeki haftada Acun geldiğinde neler olacak o önemli. Veya Şefkat Tepe

Fatih Harbiye şimdiden iyi bir kitle edinmeyi başardı. Bence özelikle Total grubunda rakiplerini zorlayacaktır.

SBT'ye çok bel bağlama. Malesef bazen düşük, bazen ise yüksek çıkarıyor.

••• Tapatalk Mesaj •••

SBT'ye bel bağlamıyorum. Arka Sokaklar'ın bu anlıkta boşluktan izlendiği aşikar.

PT-2 dizisi olduğuna katılmıyorum Arka Sokaklar'ın Revan
Baksana Furkan, hep son darbeyi son dakikada vuruyor, demekki devam etse daha da yükselecek.

Boşluk dizisi derken o anlamda demiyorum. Totalde hep ayakta kalır o ayrı.

Dizi vardır ki, PT2'ye geçince boşluk olsa bile düşüş yaşar çünkü PT2 dizisi değil.

Ama Arka Sokaklar artar. Özellikle de A/B'si. Gece yapımlarının neredeyse hepsi A/B. Çünkü, gece tv izlemeyi en çok onlar sever.

••• Tapatalk Mesaj •••

SBT'ye bel bağlamıyorum. Arka Sokaklar'ın bu anlıkta boşluktan izlendiği aşikar.
Çoğu dizi boşluğu değerlendirir elbet. Fatih Harbiye de Arka Sokakların özet boşluğunu tam 1 saat kullandı.

Arka Sokaklar ise boşluğu sadece 15 dakika değerlendirdi.

••• Tapatalk Mesaj •••

Evet haklısın. Her dizi boşluğu değerlendirir. Ben sadece yapılan yorumlara şaşırıyorum

Fatih Harbiye neler yapmış.
Hemen izliyorum bölümü.

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) TRT1: 3.22 2) STAR: 2.89 3) KANALD: 2.67

Son düzenleme:
Özelikle Fatih Harbiye'nin bölüm finalinin çok beğenildiği söyleniyor

SBT @sbtanaliz 2 saniye
00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) TRT1: 2.2 2) STAR: 2.09 3) FOX: 2.07

Iron Man iyi gitmiş

Son düzenleme: