7 Eylül 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba gecesi ne izlediniz ?

  • Kuzey Güney (Kanal D)

    Oy: 8 42.1%
  • Geniş Aile (Star)

    Oy: 8 42.1%
  • Anneler ile Kızları - Tekrar (Star)

    Oy: 2 10.5%
  • Cehennem Melekleri (ATV)

    Oy: 0 0.0%
  • Aşağı Yukarı Yemişlililer (ATV)

    Oy: 5 26.3%
  • Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (Show)

    Oy: 0 0.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

    Oy: 1 5.3%
  • Canan (Fox)

    Oy: 1 5.3%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

    Oy: 2 10.5%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

    Oy: 1 5.3%

  • Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Bence Aşağı Yukarı Yemişlililer Hak etdiyi yeri sonunda Aldı MUhteşem Yüzyıl Başlayınca 3-4 Arası Gider 1-Kuzey Güney 2-Muhteşem Yüzyıl -3-Aşağı Yukarı Yemişlililer 4-Geniş Aile Sıralamanın Böyle Olacağı Apaçık Belli Bence Çarşamba Gününün En Güzel Komedi Dizisi Aşağı Yukarı Yemişlililer Aksiyon ise Kuzey Güney Gerilerini Hiç Sevmiyorum
 
7 Eylül 2011 Reyting Yorumum:


Basrollerini Kivanç Tatlitug, Bugra Gülsoy ve Öykü Karayel'in paylastigi ve yapimciligini Ay Yapim Kerem Çatay'in üstlendigi "Kuzey Güney" bekledigimiz gibi zirvede kendisini buldu. Diziyi dün izledim ve begendim, ilk kisimlar belki biraz zevksiz olmustur ama bu bir ilk bölüm bunu unutmamak gerek. Asil hikaye simdi baslayacak. Muhtesem Yüzyil'in gelisiyle kendisini 2.sirada bulur her iki grupta, ama bir süpriz olabilir gelecek haftalarda ama o süprizin gerçeklesmesi zor.


Dalya diyen ve 100.bölümüne ulasan Genis Aile beni her hafta sasirtmaya devam ediyor. Güçlü rakibinin karsisinda böyle direnmek tek kelimeyle BRAVO! Ayakta alkisladim Genis Aile'yi. Umarim gelecek haftalarda basarisini sürdürür ve sezon sonunu görür. Bütün dileklerim GENIS AILE için.


Dün 22.bölümüyle ekrana gelen "Canan" her hafta reytingini yükseltmeye devam ediyor. Herkes FOX için yetersiz, çok kötü gidiyor diyorlar ama dogru degil. Güçlü rakiplerin arasinda ve az bütçeli olan ve saat 22:00'de baslayan bir dizi için 14.sira gayet iyi. Umarim gelecek haftalarda bu basarisini sürdürür ve Canan ekranlara veda etmez.


Günün asil süprizini Asagi Yukari Yemislililer yapti.. Ben bu dizi birkaç bölüm içinde bitir diyordum ama vazgeçtim.. ATV devam ettirir.. Ama bakalim ileriki haftalarda da bu basarisini sürdürebilecek mi? Asagi Yukari Yemislililer 13 bölüme varacak mi? ATV devam ettirecek mi? Hepsi ileriki haftalarda..




SON
 
yorumun için sağol furkan özellikle geniş aile yorumun için teşekküR ederim 🙂
 
aslında hiç bir dizi reyting için bitmesin ama bazı diziler bıktırıyor onlar bitsin:D
 
evet bencede hiçbir dizi reyting yüzünden bitmesin çünkü çok emek veriliyor ayrıca mesela kuzey güneyin tekrarına baktım güzel bir dizi aşağı yukarı yemişliler idare eder ama ben bu diziler geniş aile ile aynı gün diye reytingleri düşsün demem inşallah geniş ailenin ve bütün dizilerin reytingleri yükselsin derim
 
Evet, bende hiç bir dizinin kötülügünü istemiyorum. Sonuçta emek veriliyor ve 1 bölüm çekilmesi 6 gün sürüyor bir dizinin. Sit-com dizileri haric.
 
Maalesef isteseniz de istemeseniz de diziler reytingi düşük olunca bitiyor.

Çünkü reytingden para kazanılmazsa o çekim masraflarını babasının hayrına ödeyecek bir hayırsever yoktur herhalde.
 
Ben Sakarya Firati ondan sonrada Asagi yukari yemislilileri izledim ikiside süperdi. Kuzey Güney beklentileri fazlasiyla karsilamis süper bir baslangic yapmis gecen sezon Muhtesem Yüzyil a rakip bulamayan KANAL D bu yil daha iddaa li önümüzdeki hafta ikisinin kapismasinda ne olacak cok merak etmeye basladim, Asagi Yukari Yemislililer PT2 de süper bir atak yapmis ve her iki kategoridede 3. sirada dünkü bölümde gayet güzeldi saten, Doktorlar tekrarlari ile cok basarili, Genis Aile de bu zor günde Total de 5. sirayi kapip Star TV nin yüzünü bir nebze güldürmüs.

Ne yazikki TRT1 in Reytingleri ölcülmüyor o yüzden Sakarya Firat hakkinda yorum yapamiyoruz ama SBT nin verilerine göre 3-4 Reyting alan bir dizi, bence bu dizi büyük kanallardan birinde olsaydi en az 5-6 Reyting alir ve Zirveye oynardi.
 
Sakarya Fırat dizisini benden başka izleyen çıktı.

İlk 10'da kesin yer alırdı SBT ölçmüştü bir ara TRT'nin en çok reyting alan dizisi.