Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Aynen haklısın o da var olsun pazar dizim de var artık

Reactions: Özgür
Keşke diğer yaz dizileri de bomboş günlerinde 9 alabilseydi.
Bu hala SÇK’nın başarısını gösteriyor.
Yazın başlayan dizilerden ikisi bitti, biri düşük reytingden başrol değiştirdi sen düşün artık.

Reactions: Carpe Diem
Aynen bomboş günde onu alıyordu iyi de oldu.aynen bence de yeter sonuçta yaz dizisi yani çok maliyetli değil

Bende düşünemedim aynen koskocaman Tebrikler.bence de alabilir kuruluş un izleyicisi gelene kadar alır çarşamba dizim artık Sadakatsiz
.
'Sadakatsiz' tekrarı AB'de 9. olmuş. Dört günde 5 tekrarı var. Bol tekrarla hafta +10 reytingi görmesi de sürpriz olmayacak bence. Youtube'a bölüm bir an önce eklenmeli, hala eklenmemiş...

Reactions: Carpe Diem
'Sadakatsiz' tekrarı AB'de 9. olmuş. Dört günde 5 tekrarı var. Bol tekrarla hafta +10 reytingi görmesi de sürpriz olmayacak bence. Youtube'a bölüm bir an önce eklenmeli, hala eklenmemiş...
Medyapım normalde geç yüklüyor, Kanal D’de olduğu için hiç yüklemez herhalde.
Kanal D pek YouTube’a yüklemiyor ya dizileri.

Reactions: Yiğitt
Tekrarı süper gitmiş ve tekrarın tekrarı vardı akşam. Görsün hakediyor canım dizim çarşamba dizim

Reactions: Yiğitt
Medyapım normalde geç yüklüyor, Kanal D’de olduğu için hiç yüklemez herhalde.
Kanal D pek YouTube’a yüklemiyor ya dizileri.
İnşallah yüklerler, Hekimoğlu da öyle geç yükleniyor. Kanal D artık dizilerini yüklemeli, gerçekten büyük avantaj sağlıyor ve Youtube'dan epey izleyici görüp bakabiliyor. İzlemesi de daha rahat, benim için önemli etken mesela...

Reactions: Özgür
sen çal kapımı çökmüş..atv kaazandı

atv hemen yukluyor

Aynen benim içinde rahat etken kanal d nin sitesine girecemde 383837373 reklam atlaya atlaya izleyecem deee ooooo yanii inşallah youtube a yüklenir

Reactions: Yiğitt and Doğan
YouTube izlenmeleri aslında çok büyük önem arz ediyor. Masumlar Apartmanı ilk bölüm hemen yüklenmişti ve ben de öyle izlemiştim mesela bir çok izleyici gibi. YouTube’da görüp diziye bağlanan çok oluyor o yüzden inşallah Kanal D diğerlerinde olduğu gibi geç yüklemez.