7 Ekim 2016 Cuma Reyting Sonuçları

senaryo olarak 2.sezona baya başarılı başladık ama ergen kızlar tekrar ömerin defneye üstünlük sağlamasından şikayetçi olmuşlar ömer iplikçi her bölüm sürünmezki normal
sürünsün beter olsun pis ömüş .ss sen kim köpeksin de defneyi nikah masasında bırakıp gidiyorsun

sürünsün beter olsun pis ömüş .ss sen kim köpeksin de defneyi nikah masasında bırakıp gidiyorsun
hahah aaa hadi oradan bee burada suçlu defne ömer haklıydı defnenin üstü çıkması hatalıydı neyseki ömer toparlandı ipleri eline aldı tekrardan

hahah aaa hadi oradan bee burada suçlu defne ömer haklıydı defnenin üstü çıkması hatalıydı neyseki ömer toparlandı ipleri eline aldı tekrardan
Arka sokaklar da darbeciler intikam hareketine geçiyor Albayın kaçan 10 askeri geri döndü

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arka sokaklar da darbeciler intikam hareketine geçiyor Albayın kaçan 10 askeri geri döndü

sizede büyük tebrikler 7 reyting görmüşsünüz

sizede büyük tebrikler 7 reyting görmüşsünüz
Albay tam deli bomba koyduğu arabayı füzeyle patlattı Amerika baş konsolosluğuna saldırı oldu haftaya emniyet basılıyor Rızanın evinde çatışma çıkıyor

Kaçın Kurası için üzgünüm. Aslında daha da gerileyeceğini tahmin ediyordum. Normal olarak 22:00'da başlaması diğer dizilerin 2.yarısı demek oluyor ki kimse bırakıp yeni bölüme geçmezdi kolay kolay. Ama haftaya son kez 22:30 da deneyecekler gibi muhtemelen o saatte de iş görmezse ki bence reklamsız gidilmeli. Pek umudum yok ama şansı bol olsun diyeyim. Hak ettiği reytingleri almadığının da altını çizeyim.

Atv'yi bırak diğer kanallardan bile istememiş diziyi foxa kakalamiş parelelciler sen bana gider yapıyorsun pt2 diye

BSA da KS ne kadar nanik yaparsa yapsın umrum değil
iki diziyi de benden habersiz şirket için paralelciler yaptı

pelin cumaya koymak için yaptı bence ama beceremedi

Sizi kakalaya kakalaya dışarı atarım bak.
Yükseltin şu dizinin reytingi.