7 Aralık 2022 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman | ATV

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye | TV8

• O Kız | Kanal D

• Tuzak | TV8

• Hayat Bugün (Final) | Show TV

• Kasaba Doktoru (Yeni Gününde) | TRT 1

• Kullanılan toplam oy
    12
Sedef’in sahnelerini toplasan 10 dakika vardı bu bölüm. Tüm hikaye Engin üzerinden ilerliyor yani onun şanssızlığıyla hiçbir alakası yok. :A Ayrıca bahsettiğin dizilerin karşısında Kuruluş: Osman gibi bir rakip yok. Masumlar ve Kırmızı Oda sezon başında rakipleri gelmeden başladı, öyle arttı. :A Yalı Çapkını desen o da erken başladı. Çöp Adam bence bu seviyede çok iyi gidiyor. :Z Kıyaslaman yine elinde patladı. :A Çatla. :A
Hadi diğer diziler sezon başı diyelim ama Camdaki Kız nisan ayında 6 diziye karşı (başta BZÇ ve MD olmak üzere) yayına girmesine rağmen 10-11 reyting almıştı yani bahane bulmaya gerek yok. :A Kuruluş: Osman'la bu dizinin kitlesinin bir olmadığı da aşikar yani Sedef'in bula bula en zayıf OGM işini bulmasını kabullen bence. :A

• Beğendim
Reactions: offensive
#ÇöpAdam 2.bölüm reyting sonuçları..

Total | (7) | 4,81
AB | (3) | 5,10
ABC1 | (5) | 5,49

#BirPeriMasalı 11.bölüm reyting sonuçları..

Total | (13) | 2,88
AB | (13) | 2,34
ABC1 | (13) | 2,76

#Tuzak 8.bölüm reyting sonuçları..

Total | (33) | 1,49
AB | (25) | 1,46
ABC1 | (24) | 1,85

#KuruluşOsman 107.bölüm reyting sonuçları..

Total | (1) | 9,61
AB | (1) | 6,11
ABC1 | (1) | 8,74

#OKız 12.bölüm reyting sonuçları..

Total | (9) | 4,29
AB | (11) | 2,84
ABC1 | (10) | 3,52

#KasabaDoktoru 26.bölüm reyting sonuçları..

Total | (25) | 1,77
AB | (12) | 2,67
ABC1 | (16) | 2,62

#HayatBugün final reytingleri..

Total | (72) | 0,74
AB | (86) | 0,48
ABC1 | (45) | 0,91

#ToprakileFidan reyting sonuçları..

Total | (26) | 1,77
AB | (32) | 1,09
ABC1 | (29) | 1,40

#Esaret reyting sonuçları..

Total | (27) | 1,76
AB | (76) | 0,56
ABC1 | (35) | 1,17

#EsraErol

Total | (2) | 7,82
AB | (4) | 4,71
ABC1 | (3) | 6,12

#MasterChefTürkiye

Total (8) | 4,32
AB (6) | 3,78
ABC1 (4) | 5,57

Kaynak: Deniz Tural
Hayırdır hangi dağda kurt öldü? (b)

Sedef’in sahnelerini toplasan 10 dakika vardı bu bölüm. Tüm hikaye Engin üzerinden ilerliyor yani onun şanssızlığıyla hiçbir alakası yok. :A Ayrıca bahsettiğin dizilerin karşısında Kuruluş: Osman gibi bir rakip yok. Masumlar ve Kırmızı Oda sezon başında rakipleri gelmeden başladı, öyle arttı. :A Yalı Çapkını desen o da erken başladı. Çöp Adam bence bu seviyede çok iyi gidiyor. :Z Kıyaslaman yine elinde patladı. :A Çatla. :A

Hikaye Engin ve Elçin üzerine ilerliyor ondan Çöp adam iyi gidiyor sen bakma eraya :A

Hikaye Engin ve Elçin üzerine ilerliyor ondan Çöp adam iyi gidiyor sen bakma eraya :A
İyi gittiğini ve izlediğim şeyin ne üzerinden ilerlediğini gayet iyi biliyorum zaten. :A Dün bir ara 40 dakika falan Elçin’i göstermediler onun yerine yan karakterlerin gereksiz hikayelerini izledik. Halbuki o mahzende duygu durumunu yansıtan daha iyi sahneler yazılabilirdi. Yine de Elçin şahane oynuyor o kısa sahneleri bile. Elçin’in sahneleri de kısa kısa ve hızlı geçiliyordu zaten eleştirim buna. Tamer’in ailesinin sonradan görme hallerini izlemek yerine Peri’nin hikayesine tam olarak girilmesini tercih ederim. Çünkü o kısım daha çok merak uyandırıyor.

Arada kaynayan sen olursun bak bence olaya karışma. :A

Birşey olmaz :D
İyi gittiğini ve izlediğim şeyin ne üzerinden ilerlediğini gayet iyi biliyorum zaten. :A Dün bir ara 40 dakika falan Elçin’i göstermediler onun yerine yan karakterlerin gereksiz hikayelerini izledik. Halbuki o mahzende duygu durumunu yansıtan daha iyi sahneler yazılabilirdi. Yine de Elçin şahane oynuyor o kısa sahneleri bile. Elçin’in sahneleri de kısa kısa ve hızlı geçiliyordu zaten eleştirim buna. Tamer’in ailesinin sonradan görme hallerini izlemek yerine Peri’nin hikayesine tam olarak girilmesini tercih ederim. Çünkü o kısım daha çok merak uyandırıyor.

40 dakika hadi ya ben dün bakamadım misafir geldi sonrada yeni telefon aldırdım onla ilgilen derken bakamadım bölüme ilk bölümde hızlı değildi sahneleri ya :D