7 Aralık 2021 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Masterchef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
5 ve 6 reyting almış yani her zamanki güzel sonuçlar. :Z

O yüzden başka sayfadan paylaşılınca laf atıyorsun aynen. :A
Benim tepkim ona mı sence sen olayı çok farklı algılamışsın. Zaten veriler ortada tatlım o paylaşılan sayfanın aldığı beğeni de ortada benim de beğenim ortada. O sebeple rica ediyorum sen de paylaşma benim paylaştıklarımı o sayfadan paylaş lütfen. :)

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Aserat
Benim tepkim ona mı sence sen olayı çok farklı algılamışsın. Zaten veriler ortada tatlım o paylaşılan sayfanın aldığı beğeni de ortada benim de beğenim ortada. O sebeple rica ediyorum sen de paylaşma benim paylaştıklarımı o sayfadan paylaş lütfen. :)
Yine niye ciddileştin şaka yapamayacak mıyız. :A

• İlginç
Reactions: denizz19
😱 Bak cuma günkü mesajımı özellikle buldum nerede 0.05'lik yükseliş için sevinmişim acaba. :A Hatta özellikle düşüşe değinmişim. :A

------

Bence hiç kaşınma yoksa reytingleri senden paylaşacak birini bulamazsın. :A
Sadece bu hafta için dememiştim ama neyse. :A Bak üstte kendin diyorsun Kırmızı Oda'nın aldığı 4-5 reyting düşükse diğer işler ne yapsın diye. Ben de aynısını sana soruyorum: Masumlar'ın 7 bandına yükselmesi ıkına sıkınaysa diğer diziler, özellikle de düşüş yaşayan Kırmızı Oda ve EHHŞ ne yapsın o zaman. :A

Her Star TV dizisi 0 reytingi tadıyor, Sana Söz'de çok yaklaşmış :pala:

Akrep zehrini akıttı da gitti, Star'ın yüzü gülmüyor :A

Cuma günü Kaderimin Oyunu ile gülebilir.
Sonda öyle bir verdiler ki Ferda'yı öldürmüşlerdi, kalan da Star'a gitmiş oldu. :A

O diziye biraz bakındım da hem potansiyeli var hem de cidden çok iyi bir iş olmuş, umarım Star'ı biraz olsun rahatlatır.

• Beğendim
Reactions: ozmoturk

Forum İstatistikleri

Konular
172,167
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961