Furkanımın ahı üzerinizde,, zor kurtulurTatlı Yalanım finalden kurtulucak gibi @xBUGRAx Allah razı olsun ayoll @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt
Furkanımın ahı üzerinizde,, zor kurtulurTatlı Yalanım finalden kurtulucak gibi @xBUGRAx Allah razı olsun ayoll @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt
Zehir zıkkım ye
Valla şok içerisindeyim Buğra haklıymış. Hatta anti olsan daha iyi senle @batuhankaralar anti oldukça çoşuyoruz.Defalarca haykırdığım kaknemliğini kanıtlamış bir kez daha @mrt-06
Yahu Yeni Gelin için de boş günde coşuyor diyordunuz şimdi de Kuzey Yıldızı'na diyorsun, koca sezon boyunca önüne ne geldiyse geçit vermedi Yeni Gelin. Kıskanmaya devam.Bomboş gün, haftaya Azize coşar
BTY zaten rakipten sayılmaz başka rakibi de kalmadı ki Azize'nin son bölümünü izledim boş günde tutar o diziValla şok içerisindeyim Buğra haklıymış. Hatta anti olsan daha iyi senle @batuhankaralar anti oldukça çoşuyoruz.
Yahu Yeni Gelin için de boş günde coşuyor diyordunuz şimdi de Kuzey Yıldızı'na diyorsun, koca sezon boyunca önüne ne geldiyse geçit vermedi Yeni Gelin. Kıskanmaya devam.
Ben TV'den izlemeye başladığımda da 7'li reytinglerden 8'e çıkmıştı yani haklı falan değil.Valla şok içerisindeyim Buğra haklıymış. Hatta anti olsan daha iyi senle @batuhankaralar anti oldukça çoşuyoruz.
Yahu Yeni Gelin için de boş günde coşuyor diyordunuz şimdi de Kuzey Yıldızı'na diyorsun, koca sezon boyunca önüne ne geldiyse geçit vermedi Yeni Gelin. Kıskanmaya devam.
Sezon başından beri kaç dizi gitti bak bakalım. Azize 1 reyting alamıyor be.BTY zaten rakipten sayılmaz başka rakibi de kalmadı ki Azize'nin son bölümünü izledim boş günde tutar o dizi
Şaka yapıyorum Eraycım.Ben TV'den izlemeye başladığımda da 7'li reytinglerden 8'e çıkmıştı yani haklı falan değil.
yılbaşı özel yine 5 alır en azKYİA çok güzel bir bölümdü, son 15 dakika hariç... Aldığı oranları hakediyor, çift haneli rakamlara ulaşması muhtemel.
Yaparsın Aşkım'da güzel bölümdü, yükselir. Yılbaşında konuklar vs. ile zirveye oturur tekrar.