Bugünler de bir gün geride kalacak ama.Hhahha aa şuankı sistemi diyorum cnm Yoksa eski Vadi olsun Aşkı Memnu , My uçuk reytingler oldu tabi biz şuan günümüze bakalım
Bugünler de bir gün geride kalacak ama.Hhahha aa şuankı sistemi diyorum cnm Yoksa eski Vadi olsun Aşkı Memnu , My uçuk reytingler oldu tabi biz şuan günümüze bakalım
arrowdan bahsediyor ? süper portakal 0.5 ? sizin portakal çokmu almışArrow eridikçe eriyor. 3.sezondan sonra tadı kaçmişti. Ama yine de izlettiriyordu. Keşke ilk sezon gibi muhteşem olsa
üç kez üstüste yazman süper portakalı kurtarmazArrow Supernaturalın altına düşmüş 😱 13 sezondayız ama kemik kitlesi hala sadık Supernatural a birde sürekli gün değiştirmesine rağmen @Forumdash
Arrow Supernaturalın altına düşmüş 😱 13 sezondayız ama kemik kitlesi hala sadık Supernatural a birde sürekli gün değiştirmesine rağmen @Forumdash
Arrow Supernaturalın altına düşmüş 😱 13 sezondayız ama kemik kitlesi hala sadık Supernatural a birde sürekli gün değiştirmesine rağmen @Forumdash
Senin ara 3 yıl sürdüarrowdan bahsediyor ? süper portakal 0.5 ? sizin portakal çokmu almış
üç kez üstüste yazman süper portakalı kurtarmaz
ama bak gotham sizin en iyi dizinizi reytingde ikiye katlamış helal olsun
mom dizisinide kutluyoruz @mrt-06 ben bir ara verdim diziye siz devam ediyormusunuz @OzaN la
ozanın bam bam teori yine yüksek bir oran almış eski havası olmasada bir türlü bitmeyecek gibi bu oranlarla
Luciferi bitirip Gothamada yetiş öyle izlemeden övmek olmazarrowdan bahsediyor ? süper portakal 0.5 ? sizin portakal çokmu almış
mom dizisinide kutluyoruz @mrt-06 ben bir ara verdim diziye siz devam ediyormusunuz @OzaN la
ozanın bam bam teori yine yüksek bir oran almış eski havası olmasada bir türlü bitmeyecek gibi bu oranlarla
İzliyorum evet gayet güzel ilerliyor.arrowdan bahsediyor ? süper portakal 0.5 ? sizin portakal çokmu almış
Sezon arasıa girdi, ben başlamadan bitecek sezon resmenHow to get away with murder ne durumda acaba
Sezon arasıa girdi, ben başlamadan bitecek sezon resmen