7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Büyük Riskin AB de 1.olmasını kimse beklemiyordu

- - - Ekleme - - -

Haftaya Huzur Sokağı tekrardan 1.liği alır kimselere kaptırmaz.

- - - Ekleme - - -

Dila Hanım ve Arka Sokaklara Tebrikler

Arka Sokaklar Total de rahat bir birincilik elde etmis. Dizi bu hafta AB de de 5.34 Reyting alarak cok basarili gitmis.

Dila Hanim iki grubtada ciddi bir cikis yakalamis. Dizi iki grubtada 6 Reytingi gecmeyi basararak 2. sirayi elde etmis. Star Tv bu diziye Final yaptitirirsa veya günü ile oynarsa büyük bir hata yapmis olur.

Huzurun Sokagi bu hafta resmen sok yasamis, dizi saten 1-2 hafta önce zirveyi kaybettigi Total de 3. olurken, gecen hafta zirvede yer aldigi AB grubunda 3. Siraya kadar gerilemis. Bakalim dizi nin Senaristleri bu duruma bir cagre bulabileceklermi?

Emirin Yolu iki grubtada 3 Reytingin üstüne cikamayarak, iki grubtada ilk 10 a girememis. Bakalim Show TV bu diziyi sezon sonuna
kadar sürdürmede israr edecekmi?

Behzat C. Total de yine vasat giderek 35. olmus ama dizi AB de gec saatte yayinlanmasina ragmen 4 Reytingi gecerek basarili olmus.

Büyük Risk in son 5 dakikalik bölümü 7 Reytingi gecerek AB de zirvede yer almayi basarmis ama bu resmen TV sikesidir.

Büyük riske tebrik etcem ama içimden gelmiyor çünkü bölünüyor lakin yinede tebrik
arka sokaklar beni abde çok şaşırtı hala kanal d nin atağı tuttumu tutmadımı kararsızım eğer perşembe ve cumaya bakarsan tutmuş gibi bu hafta düellolar başlıyor yalan dünya bu hafta artırdı artırdı yoksa hep aynı kalır gibi.dila hanımada çok çok tebrik hiç beklemiyordum
huzur sokağının gidişi pek parlak değil. Hala beyaz showun cumartesiye alınmasını öneriyorum cuma akşamı pt2 ye intikam geline kayıp şehir geri gelmelidir.

dia hanım dagıtmıs ortalıgı yakında zirvede olur

kimse yazmadan ben yazayım dila hanım da t5ecavüz vardı öle birinci oldu yoksa huzur sokağı birinciydi

büyük risk ve milyoner iyi gitmiş
arka sokalar ab de özellikle şaşırttı
emir e yolunda kötü şeyler oluyor galiba

ne dila hanım hep birinci

adeta ezip geçiyor

kocana bi tokat çakti

kocan yerin dibine girdi

Dila yükselmiş baya Arka Sokaklar çok iyi gitmiş Huzur Sokağının gazı bitiyor yavaştan istop etmek üzere..

[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]HUZUR SOKAĞI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:04:34[/TD]
[TD]01:33:38[/TD]
[TD]9,26[/TD]
[TD]23,72[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KİM MİLYONER OLMAK İSTER?[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:18:48[/TD]
[TD]00:51:39[/TD]
[TD]7,01[/TD]
[TD]21,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Helal

Arka Sokaklar tebrikler gayet başarılı gitmiş her iki grupta da.Dila Hanım yakındır ab zirvesini ele geçirsin diziyi tebrik ederim.Huzur Sokağı ciddi düşüş yaşamış ve toparlanabilir mi bu biraz kafada soru işareti bırakıyor.Emir'in Yolunu hiç katmıyorum artık dizi listesine batık bir gemi gibi battıkça batıyor dizi.

Dila'da fon müziği eşliğinde boş boş bakmalar olmazsa dizi daha da yükselecek ama her bölüm illa ki o sıkıcı olayı koyuyorlar diziye.

😱 @Destere yorum yapmamiş mi? Bu zevki nasıl kaçirmiş😕