7 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

cıddıymıssin :)) sbt yi görmezsen nasıl kıyaslama yapacam yahuu :))) sen bana gözlerini kapa sorun kalmaz diyon :))))
İki resmi şirket yok. Neyle neyi kıyaslıyorsun, bi bak? Kıyaslayacaksan geçen haftayla, bugün yayınlayan dizileri kıyasla :)

Alınan bilgilere göre Tayyip Huzur'un düşmesiyle meclisi toplamış. :d

- - - Ekleme - - -

Tns kapanıyormuş. Yancı Sbt'ye devam. :d

cıdden burdaki arkadaşlar şaka gibiler :))) olayı tayıpbe bağlayıp iddiada bulunuyor ebe ... peki geçen hafta diye cokmedı asıl geçen hafta my ye isim vererek yuklenmedı mi .. tam komedisiniz yahuu :))))))

MEDYATAVA - Yazmadıysa doğru değildir!

Kesin Huzur Sokağının bu kadar vıcık vıcık aşk olmasını istemişlerdir...İlk bölüm öylemiydi? Yeşim'in entrikalari diziyi bu sezon 10 reytinge taşirdi..Naptılar kadını rolunu azalttilar sesi cıtı mıtı cıkmadi yuklendiler aşka...

- - - Ekleme - - -

Tamamdır kendi performansı 8 reyting.

Tayyip'in ince ayarıyla 10'a fırlar o zaman. :d
Şükran vuruldugunda 10 yapamamşti dizi..Kız vuruldugu için 10 olursa bende kıllanirim :F:F

Sbt'nin yancılığı ve saçmalığı bir kez daha ortaya çıkmış oldu...

dila hanım süperdi çok iyi bölümdü dizi her 2.gruptada 2. sırada yer alarak mütiş gitmiş totalde 6.4 reyting alarak yükselişi sürüyo abde ise 6.65 reyting alarak süpriz yaparak abde daha çok izlenmiş dizi.

arka sokaklar da çok iyi gitmiş totalde 8.38 reyting abde 5.34 reytingle 4. sıraya kadar yükselmeye başarmış.

huzur sokağı düşmeye başladı artık dizi totalde 5.94 reyting abde 6.34 reytingle 3. sırada yer almış ama düşse hala çok iyi gidiyo dizi.

emirin yolu kötü gidiyo totalde 3.47 reytingle 18. sırada abde 3.27 reytingle 16. sırada yer almış.

büyük risk ise yine çok iyi gitmiş totalde ort. 3.42 abde ort. 5.84 reyting almış , muhtemelen bölünmeseymiş 3. sırada yer alacakmış abde.

Son düzenleme:
www.favoriforumum.net/f498/29-kasim-2012-persembe-reyting-sonuclari-171804/sayfa36#post971677

www.favoriforumum.net/f498/29-kasim-2012-persembe-reyting-sonuclari-171804/sayfa51#post972650

al iki mesajı kapak niyetine kulanırsın :)))))

mobildeyim anca ikisini buldum..

işine geleni görüp işine geleni görmeme huyunu birak acicik objektif ol :))))))))
E burdaki mesajın kopyası bu yahu :d Çok güldüm cidden.

Allah aşkına biri açıp şu mesajlara baksın.

Yine kimese Arka Sokakların yükseleceğini " söylediğini " ispat etmeye çalışmışsın. Arka Sokakların yükseleceğini iddia ettiğin mesajı göster bana. Bana söylediklerini başkalarına söylemişsin işte o mesajda da

Tutmayan hamleler diye falga geçiyordun sanki hatırlamıyorum.

Bana "Arka Sokaklar hamlesi işe yarayacak" dediğin mesajı göster. "Bunu söylediğini birine ispat etme çalıştığım mesajı değil"

İşte benim reyting yorumum ;

Arka Sokaklar totalde açık ara zirvede yer almış , abde ise reytingini arttırarak 4. sıraya yükselmiş.
Dila Hanım senaristinin değişmesiyle ciddi bir atak yaparak iki grupta da 2. sıraya yerleşmiş ve ab grubunda en çok izlenilen dizi olmuş.
Huzur Sokağı haftalardır yaşadığı küçük düşüşler bu hafta ters teperek ciddi bir düşüşe geçmiş ve iki kategoride de 3. olmuş.
Günlük diziler başarılarını sürdürmüş.

E burdaki mesajın kopyası bu yahu :d Çok güldüm cidden.

Allah aşkına biri açıp şu mesajlara baksın.

Yine kimese Arka Sokakların yükseleceğini " söylediğini " ispat etmeye çalışmışsın. Arka Sokakların yükseleceğini iddia ettiğin mesajı göster bana. Bana söylediklerini başkalarına söylemişsin işte o mesajda da

Tutmayan hamleler diye falga geçiyordun sanki hatırlamıyorum.

Bana "Arka Sokaklar hamlesi işe yarayacak" dediğin mesajı göster. "Bunu söylediğini birine ispat etme çalıştığım mesajı değil"

tam komedisin yahuu :)))) iki tuşa basıp okuyamıyormusun yazılanları :)))))

29 kasım perşembe reytıglerı

biri 30 kasım saat 14:53 deki mesa
diğeri 29 kasım perşembe reytıglerı saat 22:46

asıl mesaj da burda tam 3 kişi alıntılamıs .. iyi oku ezberle :))))))

www.favoriforumum.net/f498/29-kasim-2012-persembe-reyting-sonuclari-171804/sayfa35

Günün yorumunu ilk mesaja ekledim.

Uzun zamandır bu kadar şaşırtıcı sonuçlar görmemiştim.

Arka Sokaklar'ın A/B yükselişi ve Dila Hanım'ın ani yükselişi beni şaşırttı. Bu sonuçların ardından Dila Hanım yerini garantiledi diyebiliriz sanırım. 20 Dakika'ya Salı yolu gözüktü. :)

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]07.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]15:16:47[/TD]
[TD="align: center"]16:33:13[/TD]
[TD="align: center"]5,19[/TD]
[TD="align: center"]25,92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Oha... TNS rekorunu kırdı. İlk kez bir günlük dizi TNS de 5 i gördü.

[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]15:16:47[/TD]
[TD="align: center"]16:33:13[/TD]
[TD="align: center"]5,19[/TD]
[TD="align: center"]25,92 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

u.b totalde en çok shr alan yapım olmuş.

Günün yorumunu ilk mesaja ekledim.

Uzun zamandır bu kadar şaşırtıcı sonuçlar görmemiştim.

Arka Sokaklar'ın A/B yükselişi ve Dila Hanım'ın ani yükselişi beni şaşırttı. Bu sonuçların ardından Dila Hanım yerini garantiledi diyebiliriz sanırım. 20 Dakika'ya Salı yolu gözüktü. :)

Aynen , 20 Dakika salı günü yayınlanacaktır.

[TR]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]18:43:28[/TD]
[TD="align: center"]19:50:09[/TD]
[TD="align: center"]1,96[/TD]
[TD="align: center"]5,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

reytingleri 2 ye yaklaştı pazartesi 2 alacak gibi çok heyecanlı :)

ŞOK!

Dila Hanım dizisinin yapımcısı Faruk Turgut twitter'da önemli bir tweet attı.

"Arkadaşlar kanalını gün birincisi yapan hiçbir dizinin günü değişmez. İçiniz rahat olsun. DİLA : CUMA...CUMA : DİLA"

Bu adam kendi kafasına göre mi bu açıklamayı yaptı yoksa Star Tv yapımcıya günü değişmeyeceği hakkında garanti mi verdi acaba??

Gelecek hafta Huzur Sokağı'nda önemli şeyler olacakmış. Dila bu haftaki reytingi koruyamazsa ne olacak??

Hemen kendi kendine gelin güvey olmuş galiba Faruk Bey. :D

- - - Ekleme - - -

Fazla büyük konuşmamalı, ne oldum diye ne olacam demeli. :D

Son düzenleme:
ŞOK!

Dila Hanım dizisinin yapımcısı Faruk Turgut twitter'da önemli bir tweet attı.

"Arkadaşlar kanalını gün birincisi yapan hiçbir dizinin günü değişmez. İçiniz rahat olsun. DİLA : CUMA...CUMA : DİLA"

Bu adam kendi kafasına göre mi bu açıklamayı yaptı yoksa Star Tv yapımcıya günü değişmeyeceği hakkında garanti mi verdi acaba??

Gelecek hafta Huzur Sokağı'nda önemli şeyler olacakmış. Dila bu haftaki reytingi koruyamazsa ne olacak??

Hemen kendi kendine gelin güvey olmuş galiba Faruk Bey. :D

- - - Ekleme - - -

Fazla büyük konuşmamalı, ne oldum diye ne olacam demeli. :D

Bilal'in kardeşinin yani Rezza'nın ölmesi 10 filan almaz dün akşam ki gibi bayık bi olmaz diye tahmin ediyorum:X En azından ağlaşmalar katil kim iyi polis kötü polis nabız düşüyor kan aranıyor derken millet 7.9 reyting yaptırır heralde :F:F

Bilal'in kardeşinin yani Rezza'nın ölmesi 10 filan almaz dün akşam ki gibi bayık bi olmaz diye tahmin ediyorum:X En azından ağlaşmalar katil kim iyi polis kötü polis nabız düşüyor kan aranıyor derken millet 7.9 reyting yaptırır heralde :F:F

Evet 7-8 olabilir yine. Yapımcı bence erken konuşmuş gibi. :S