7 Aralık 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 28.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 14.3%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 1 7.1%
  • Bir Ömür Yetmez - Tekrar (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Lille - Trabzonspor Maçı (Star)

Oy: 5 35.7%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Galatasaray - Fenerbahçe Maçı ve İlgili Yayınlar

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD="width: 160"] STADYUM - GUNUN MACI[/TD]
[TD="width: 114"]
TRT 1​
[/TD]
[TD="width: 70"]
00:15:36​
[/TD]
[TD="width: 61"]
7,96​
[/TD]
[TD="width: 47"]
19,3​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="width: 160"] SAKARYA FIRAT[/TD]
TRT 1​
[/TD]
01:28:55​
[/TD]
6,48​
[/TD]
15,42​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bence Trt Spor Programları Çok Lastırmalı Sakarya Fırat Çok Sevildigini Gördüm.

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] STADYUM - GUNUN MACI[/TD]
TRT 1​
[/TD]
00:15:36​
[/TD]
7,96​
[/TD]
19,3​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]6[/TD]
[TD] SAKARYA FIRAT[/TD]
TRT 1​
[/TD]
01:28:55​
[/TD]
6,48​
[/TD]
15,42​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bence Trt Spor Programları Çok Lastırmalı Sakarya Fırat Çok Sevildigini Gördüm.

Sakarya Fırat, AGB reytinglerindeyken de iyi oranlar alıyordu. Fakat bu SBT oranları ne kadar doğru tartışılır. Şirket, TRT'nin beğenisini kazanmak için fazla gösteriyor olabilir TRT reytinglerini :)

Sakarya Fırat, AGB reytinglerindeyken de iyi oranlar alıyordu. Fakat bu SBT oranları ne kadar doğru tartışılır. Şirket, TRT'nin beğenisini kazanmak için fazla gösteriyor olabilir TRT reytinglerini :)

Ozan Adminim Ben Öyle Hissediyorum Agb Reytingleri kadar En az sbt güvenim tam çünkü trt devletin kanalı kezinlikle yalan olduguna inanmıyorum

Ozan Adminim Ben Öyle Hissediyorum Agb Reytingleri kadar En az sbt güvenim tam çünkü trt devletin kanalı kezinlikle yalan olduguna inanmıyorum

Devletin kanalı olsa ne olur ki. SBT bir şirket ve devletle bir alakası yok. Tamamen yalan değildir elbette ama çok güvenilir olduğu söylenemez bence...

Devletin kanalı olsa ne olur ki. SBT bir şirket ve devletle bir alakası yok. Tamamen yalan değildir elbette ama çok güvenilir olduğu söylenemez bence...

Agb Güvenilemez zaten okdum 2000-3000 Evde Var Sbt Agb Öyle Oranlar Arası Ucuk Deil Aslında Kim çok izleniyorsa yine o listenin basında.

Agb Güvenilemez zaten okdum 2000-3000 Evde Var Sbt Agb Öyle Oranlar Arası Ucuk Deil Aslında Kim çok izleniyorsa yine o listenin basında.

2000-3000 evde olmuş olsa bile o evleri Türkiye'yi temsil edecek şekilde iyi seçmiş gibi gözüküyorlar.

Mesela birkaç ay önce bazı evlerin adreslerinin Ay Yapım'ın eline geçtiği söylenmişti ve o evler çıkarılıp yeni evler konuldu yerine fakat hiçbir değişiklik olmamış gibi yakın reyting sonuçları çıkmaya devam etti. :)

Aslında bu biraz seçim anketlerine benziyor. Seçim anketleri de genelde 2000-3000 kişi civarıyla yapılır ve tüm Türkiye'yi temsil edecek şekilde belirlenir o kişiler. Birçok şirket yapar anketi, her anket sonucunda farklar vardır fakat genel olarak çoğu sonucu yaklaşık olarak tutturmuş olur. :)

Maclara ragmen siralamada pek bir fark yok.

Muhtesem Yüzyil mactan etkilenmesine ragmen dizi her iki grubtada zirvede ye almis hatta AB de maca ragmen hala 15 Reytingin üstünde.

Kuzey Güney artik 6 reytinge takildi diyebiliriz bu dizi bu sezon sonunda final yapacaktir.

Cocuklar Duymasin Total de mactan baya etkilenmis olsada AB Reytinglerini korumus.

Trabzonspor maci Star Tv nin yüzünü güldürmüs ama ben Total dede en az 10 Reyting bekliyordum nede olsa Final maci gibi birseydi.

Sakarya Firatin SBT ye göre Reytingi süper ötesi saten dizi süper ilerliyor bu hafta 6 Reytingin üstüne cikmis, bence bu dizi büyük Kanallardan birinde olsaydi en az 8 Reyting alirdi.

Lille - TS maçını izledim.

Star TV'de yeni başlayan Onlar Aramızda programı çok kötü başlamış. Başka bir konuda da dediğim gibi 5-6 hafta sonra yayından kaldırılır bence :)

2 tane maç olmasına ragmen muhtesem yuzyıl farkını belı etmıs pıs yedılı hem total hem a.b de kuzey guney gectı

Alakasız günlerde yayınlanan alakasız 2 diziyi kıyaslamasak. Pis Yedili'yi sadece kendi gününde ve kendi saatinde değerlendirsek Kurtlar Vadisi gibi ve diğer tüm diziler gibi.