çarşamba gününde normalde öğretmen dizisi varŞu anlık öyle bir şey yok yani duymadım zaten Pazar günü Savaşçi var ve Sen Çal Kapımı çarşamba günü zaten çok iyi izleniyor.
çarşamba gününde normalde öğretmen dizisi varŞu anlık öyle bir şey yok yani duymadım zaten Pazar günü Savaşçi var ve Sen Çal Kapımı çarşamba günü zaten çok iyi izleniyor.
Aa onu unuttum bilmiyorum geçen sezonlarda Kadın ve Savaşçı ekim gibi başlardı sanırım bu sezon Öğretmen öyle geç başlayacak bunun düşmesini bekleyecekler ama düşmezse birisi gün değiştirirçarşamba gününde normalde öğretmen dizisi var
Savaşçı geç başlıyor ama öğretmen de geç başlıyor. Bence Çarşamba kalır. Bay Yanlış final yapınca cuma geçer oradan da ne kadar giderse.Aa onu unuttum bilmiyorum geçen sezonlarda Kadın ve Savaşçı ekim gibi başlardı sanırım bu sezon Öğretmen öyle geç başlayacak bunun düşmesini bekleyecekler ama düşmezse birisi gün değiştirir
Bir Annenin Günahı gelecekti çarşambaya aman neyse ya çok karışık işler bu sezon fox'daSavaşçı geç başlıyor ama öğretmen de geç başlıyor. Bence Çarşamba kalır. Bay Yanlış final yapınca cuma geçer oradan da ne kadar giderse.
Bir annenin günahı daha belli değil hiç bir şeyi öğretmen iyi ayrıca çarşambaBir Annenin Günahı gelecekti çarşambaya aman neyse ya çok karışık işler bu sezon fox'da
Duyum zaten o ayrıca SÇK bu oranlarla devam ederse Öğretmen gider SÇK'nın oranları daha iyi ama sezon içi böyle devam edeceğini zannetmiyorum.Bir annenin günahı daha belli değil hiç bir şeyi öğretmen iyi ayrıca çarşamba