7 Ağustos 2012 Salı Reyting Sonuçları

Ben Bilmem Eşim Bilir fırtına estiriyor. Kanal D Salı aksamlari AB'yi de ele gecirdi. 7 gun hem totalde hem AB'de zirvede olacak bu hafta Kanal D. AB'lerin de hepsini ele geçirdi. Helal Olsun
Sudan Bıkmış Balıklar çok güzel bölüm olmasına rağmen özellikle AB'de çok düşmüş. Umarım haftaya tekrar 5 reytinge ulaşır
Seksenler düşüş yaşamış

Ben Bilmem Eşim Bilir dün Pazartesi günü Totalde 1., A/B'de 2. olmuştu. Yarışma şimdide A/B'de zirveyi kaptı ve her iki grupta da 1. olmayı başardı.

Kanal D Haber günün en çok izlenen haber bülteni oldu.

Seksenler oranlarını düşürdü ve A/B'de zirveyi de kaybetti.

Sudan Bıkmış Balıklar reyting olarak düşse de sıralama olarak A/B'de 1 sıra yükseldi.

Arka Sokaklar, Doktorlar, Akasya Durağı, Aşk-ı Memnu, Alemin Kıralı ve Adını Feriha Koydum'un tekrarları iyi oranlar almaya devam etti.

Geniş Aile tekrar bölümleriyle süper oranlar almaya devam ediyor.

ATV Razaman ayından önce sürdürdüğü başarısını Ramazan Ayında sürdüremiyor. Hz. Ömer dün akşam çok kötü oranlar aldı. Dizi bence 23.00'da yayınlamaya devam etmeleri lazımdı.

Londra Olimpiyatları kısımları ile iyi shareler almaya devam ediyor, özellikle de A/B'de.

Küçük Hesaplar dizisi çok kötü gitmeye devam ediyor. Dizi dünde A/B'de ilk 100'e dahi giremedi. Yayından kaldırılması yakın gibi gözüküyor.

Kendimize Doğru oranlarını artırmayı başardı ve 39. oldu

İki Dünya Arasında her iki grupta da ilk 100'e dahi giremedi.

Ben bilmem esim bilir yoluna gayet iyi devam ediyor, yarisma hemen hemen her yayinlandigi gün zirvede yer aliyor. Bakalim sezon baslayinca hangi gün yayinlanacak? Bence haberler den önce yayinlanabilir.

Seksenler bir türlü ilk sezonundaki reytinglerini yakalayamadi, bence izleyici yebi dekoru pek begenmedi.

Sudan bikmis baliklar da yaz sezonuna göre iyi bir ortalama ile yoşuna devam ediyor. Bu reytingleri sezon basladigindada korursa devam eder.

Arkadaslar ab'de cogu yapim listeye girememis nedeni acik sacik orta'da , kucuk hesaplar , ayse ile alisen girmemis diyosunuz'da listeye bi baksaniza.Total'de 10'dan yukari , ab'de 30'dann yukari Trt3 var yani Londra olimpiyatlari var.

Seksenler iyi gitmiş totalde 3.lüğü kılpayı kaçırmış 0,02 reyting ile Ab de 2.olmuş çağatay ab de seksenleri geçmiş:D

- - - Ekleme - - -

Ramazan ayı bitsin Seksenler İnşallah Eski reytinglerine kavuşur millet teravihe gidiyo:D

Seksenler iyi gitmiş totalde 3.lüğü kılpayı kaçırmış 0,02 reyting ile Ab de 2.olmuş çağatay ab de seksenleri geçmiş:D

- - - Ekleme - - -

Ramazan ayı bitsin Seksenler İnşallah Eski reytinglerine kavuşur millet teravihe gidiyo:D

Gelecek sezonda rakipleri çogalacak ama yine de TRT 1'in en çok izlenen dizisi olacaktir bence.

Sudan B.Balıklar AB grubunda Nie bu kadar düştü acaba?oysaki guzel bölümdü.haftaya yukselir umarım.

sbb berbat senaryosuyla dusmeyecek kim dusecekti. klasik star dizisi digerleri gibi dip yapacaktir. hele ikitane oyunculuktan anlamayan kisileri basrol vermisler adam bakmasini bilmiyor basrol vermisler yazik

Acun haberlerinden sonra Star'ın dizileri düşmeye başladı. :S Sbb 3 reytingi görmüş...