Bozuk bu listeler zaten, benim de daha önce başıma gelmiştiSadece @xemrexxx in 17561561851 kişiyi etiketleyerek aldığı güldürüleri gösteriyor
![]()

Bozuk bu listeler zaten, benim de daha önce başıma gelmiştiSadece @xemrexxx in 17561561851 kişiyi etiketleyerek aldığı güldürüleri gösteriyor
![]()

O diss programıma seni etiketlemiştim ama bakmamıştın, sensiz 16 beğeni aldık yinedeileriki zamanlarda eğer diss yemekten zevk alıyorsan senide yarışmacı yapalım
yarışmamızın en renkli yarışmacısı @MEnes
o linke tıkla bilgileri gör
![]()
Senin hayatın kumpas olmuş, hep birilerinin önünü kesmekle uğraşıyon
Hhaha örümcek adam bosunamı geldi forumaSenin hayatın kumpas olmuş, hep birilerinin önünü kesmekle uğraşıyon![]()
Sen getirttin dimi
O ancak benim falıma bakar
@xemrexxx Banlanırsa forumda ortadan yok olur onun hayal ürünü burası bizlerbunun hızına kimse yetişemez ancak banlanırsa forum kurtulur![]()
Hayır, bıraktığım diziyi niye özliyimDiziyi özledin mi: (
![]()
Aman yok olsun, geceleri girilmiyor zatenn 8 den sonra
Bıraktıysan konusundan prim sağlama ayıpHayır, bıraktığım diziyi niye özliyim![]()
Aaa dün hiç giremedim zaten gündüz bileAman yok olsun, geceleri girilmiyor zatenn 8 den sonra![]()
Bu seni hiç ilgilendirmezBıraktıysan konusundan prim sağlama ayıp![]()
![]()
![]()
bu duruma bi çözüm bulunmalı millet giriyor sürekli , bizim günahımız neAaa dün hiç giremedim zaten gündüz bile![]()
Bu önce bende başladı @Harunnn60 bizde sorun yok diyor ama ben giremiyorum sonra Forumdashta olmaya başladı sonra sende ve yine bir kaç üyede vardırbu duruma bi çözüm bulunmalı millet giriyor sürekli , bizim günahımız ne![]()
Evet, nefret ettim bu yazıdanBu önce bende başladı @Harunnn60 bizde sorun yok diyor ama ben giremiyorum sonra Forumdashta olmaya başladı sonra sende ve yine bir kaç üyede vardır
Üyeler giriyor ama ben hiçbir sayfa görüntüleyemiyorum forumla alakalı görüntü yok adres çubuğundan neye tıklasam şu geliyor![]()
![]()
@xemrexxx
![]()
Evet, nefret ettim bu yazıdanDiğerleri giriyorsa bizim de girmemiz lazım, yönetici olarak bişeyler yapın
![]()
Forum tamamen çöktü diyince @Harunnn60 bende rahat uyku çekiyorumBu önce bende başladı @Harunnn60 bizde sorun yok diyor ama ben giremiyorum sonra Forumdashta olmaya başladı sonra sende ve yine bir kaç üyede vardır
Üyeler giriyor ama ben hiçbir sayfa görüntüleyemiyorum forumla alakalı görüntü yok adres çubuğundan neye tıklasam şu geliyor![]()
![]()
@xemrexxx
![]()