O zaman sağlık olsun abla.Zamanında olsaydı keşke.Banada aşk lazımda .Bende bulamıyomKaçmış valla Doğancım zamanımız geçmiş
O zaman sağlık olsun abla.Zamanında olsaydı keşke.Banada aşk lazımda .Bende bulamıyomKaçmış valla Doğancım zamanımız geçmiş
Aman aman merak etmeyin, bana daha çook varMeloo bu çocuk bizden önce evlenirse çok pisleşirim haa
Nasibinde varsa uzaktada olsa gelir bulur seni nasip değilse zaten olmaz 😉O zaman sağlık olsun abla.Zamanında olsaydı keşke.Banada aşk lazımda .Bende bulamıyom
Alın yazısı yada kader diyelim.Abla o zaman hayırlısı olsun.Olursada olmasada sağlık olsunNasibinde varsa uzaktada olsa gelir bulur seni nasip değilse zaten olmaz 😉
Talih kuşu başına kondu. Hemen kestirip atmaAynen işte, bu yüzden radikal kararlar, mal, mülk, miras, evlilik daha benimle alakası olmayan şeyler
Ne yazık ki öyle miras gelebilecek zengin birisi yoktu etrafımdaTalih kuşu başına kondu. Hemen kestirip atma
Milli piyango alNe yazık ki öyle miras gelebilecek zengin birisi yoktu etrafımda
Ben onu oynamasını bilmem etmem, ne gerek varMilli piyango al
Bilet alıp netten çıkıp çıkmadığına bakacaksın.Sanırsın Sayısal Loto dedim. İlahi sen.Ben onu oynamasını bilmem etmem, ne gerek var
Aralarındaki fark hakkında da hiçbir fikrim yoktu vallaBilet alıp netten çıkıp çıkmadığına bakacaksın.Sanırsın Sayısal Loto dedim. İlahi sen.
Benle gırgır geçmeAralarındaki fark hakkında da hiçbir fikrim yoktu valla
c i d d i y d i mBenle gırgır geçme
Sana şimdi iddaa desem o ney dersinc i d d i y d i m
Valla tam olarak tahminlerin nasıl yapıldığı ve kuponların nasıl yatırıldığını bilmiyorum ama onu daha ayrıntılı duymuştumSana şimdi iddaa desem o ney dersin
Valla tam olarak tahminlerin nasıl yapıldığı ve kuponların nasıl yatırıldığını bilmiyorum ama onu daha ayrıntılı duymuştum
O kadarını nereden hatırlayayım canım
Kimden duydun?
İncelerin hastasıyız, forumun ustasıyız.O kadarını nereden hatırlayayım canım
Mesajdaki ince hareket