O zaman sağlık olsun abla.Zamanında olsaydı keşke.Banada aşk lazımda .Bende bulamıyomKaçmış valla Doğancım zamanımız geçmiş![]()
O zaman sağlık olsun abla.Zamanında olsaydı keşke.Banada aşk lazımda .Bende bulamıyomKaçmış valla Doğancım zamanımız geçmiş![]()
Aman aman merak etmeyin, bana daha çook varMeloo bu çocuk bizden önce evlenirse çok pisleşirim haa![]()
Nasibinde varsa uzaktada olsa gelir bulur seni nasip değilse zaten olmaz 😉O zaman sağlık olsun abla.Zamanında olsaydı keşke.Banada aşk lazımda .Bende bulamıyom
Alın yazısı yada kader diyelim.Abla o zaman hayırlısı olsun.Olursada olmasada sağlık olsunNasibinde varsa uzaktada olsa gelir bulur seni nasip değilse zaten olmaz 😉
Talih kuşu başına kondu.Aynen işte, bu yüzden radikal kararlar, mal, mülk, miras, evlilik daha benimle alakası olmayan şeyler![]()
Ne yazık ki öyle miras gelebilecek zengin birisi yoktu etrafımdaTalih kuşu başına kondu.Hemen kestirip atma
Milli piyango alNe yazık ki öyle miras gelebilecek zengin birisi yoktu etrafımda![]()
Ben onu oynamasını bilmem etmem, ne gerek varMilli piyango al![]()
Bilet alıp netten çıkıp çıkmadığına bakacaksın.Sanırsın Sayısal Loto dedim. İlahi sen.Ben onu oynamasını bilmem etmem, ne gerek var![]()
Aralarındaki fark hakkında da hiçbir fikrim yoktu vallaBilet alıp netten çıkıp çıkmadığına bakacaksın.Sanırsın Sayısal Loto dedim. İlahi sen.![]()
Benle gırgır geçmeAralarındaki fark hakkında da hiçbir fikrim yoktu valla![]()
c i d d i y d i mBenle gırgır geçme![]()
Sana şimdi iddaa desem o ney dersinc i d d i y d i m![]()
Valla tam olarak tahminlerin nasıl yapıldığı ve kuponların nasıl yatırıldığını bilmiyorum ama onu daha ayrıntılı duymuştumSana şimdi iddaa desem o ney dersin![]()
Valla tam olarak tahminlerin nasıl yapıldığı ve kuponların nasıl yatırıldığını bilmiyorum ama onu daha ayrıntılı duymuştum![]()
O kadarını nereden hatırlayayım canım![]()
Kimden duydun?![]()
İncelerin hastasıyız, forumun ustasıyız.O kadarını nereden hatırlayayım canım
Mesajdaki ince hareket![]()