Gerçek hayattan uyarlama.Diziler gerçek hayat mı sanki
Ay neyse zaten kılık değiştirip yarışmaya katılmışsınGerçek hayattan uyarlama.
Bi erkek için böyle hallere girmem ben.Ay neyse zaten kılık değiştirip yarışmaya katılmışsın
Ben girerimBi erkek için böyle hallere girmem ben.
Aman öyle deme xemreex musibeti bu sefer de sana karşı algı ve iftiralara başlar.Ben girerim
Nagi > Pembe Ünal, Nursema, doğa, alev, Nilay’ın toplamı yani hoşt sana kaknemSurvivor'ın mı yoksa Kuruluş'un mu 1. olması daha berbat karar veremiyorum.
Şahane Hayatım ve Sandık Kokusu'ndan biri olmasa diğeri uçar ama ikisi de aynı kitleye hitap ettiği için birbirlerini frenliyorlar. İkisi de yarışa hızla başladı, bir noktada çöküşe geçti ama önünde sonunda 4-5 bandına oturup her hafta neredeyse copy-paste derecesindeki bir istikrarla devam ediyorlar.
Bir Sevdadır bu hafta biraz toparlanmış ama muhtemelen kötü gitse bile TRT desteğiyle en azından 10 bölüm görüp paralarımızı afiyetle yer.
14 yıldır (maalesef ki) tanıyorum zaten. Kendisinin söylemleri gram umrumda değil bana istediği her türlü iftirayı gönül rahatlığıyla 🐎abilir.Aman öyle deme xemreex musibeti bu sefer de sana karşı algı ve iftiralara başlar.
Aman öyle deme xemreex musibeti bu sefer de sana karşı algı ve iftiralara başlar.
Biz kaşınanı kaşırız algıya musait olmayana niye algı yapayım boş yere vakit kaybedemem, serhat gayet uygundu @Angelica da öyle mesela14 yıldır (maalesef ki) tanıyorum zaten. Kendisinin söylemleri gram umrumda değil bana istediği her türlü iftirayı gönül rahatlığıyla 🐎abilir.
Demirden korksaydim... Bu forumda kaale almadığım kişi kendisi. Diğeri de uzaylımiz @Keith Long. Ama nadiren de olsa her bozuk saatin günde 2 kez bile olsa doğruyu gösterdiği gibi @xemrexxx nin de 10000 tane mesajından 1 tanesini beğeniyorum 💓 ve istediğinde GAYet te bizler gibi 'normal' konuşabildigini de gördü bu gözler ! Evet inanması çok zor ama gerçek bu
Biz kaşınanı kaşırız algıya musait olmayana niye algı yapayım boş yere vakit kaybedemem, serhat gayet uygundu @Angelica da öyle mesela
Ben izin verdim haklısın ama sen tadını kaçırdığın için izin vermiyorum artık.Biz kaşınanı kaşırız algıya musait olmayana niye algı yapayım boş yere vakit kaybedemem, serhat gayet uygundu @Angelica da öyle mesela
Heyatım boşver senin hediye hayalini paylaşmışlarBen izin verdim haklısın ama sen tadını kaçırdığın için izin vermiyorum artık.
Bunu hediye edecek ADAM nerdeeeeee...Heyatım boşver senin hediye hayalini paylaşmışlar