İyi de Anne almış neredeyse 8 Reyting Hayat Şarkısı almış 5 Reyting nasıl geçsinHayat Şarkısı
İyi de Anne almış neredeyse 8 Reyting Hayat Şarkısı almış 5 Reyting nasıl geçsinHayat Şarkısı
Bende onu diyorum işte kendilerine dikkat etsinler. Hayat Şarkısı vites arttırdı. Son sürat gelmeye başlarlar.İyi de Anne almış neredeyse 8 Reyting Hayat Şarkısı almış 5 Reyting nasıl geçsin
Tebrik ederizaaa evet acunun adamları geçen hafta şansa bala ab grubunu aldık diye eşkiyamı kolay lokma sanıyordunuz 3 gruptada haddinizi bildirmiş ayoll @EFE UYSAL @Bully
@EFE UYSAL gibi bahaneler üretmeden direk tebrik ettiğin için tşşk ederiz efendimTebrik ederiz
Ben centilmen bir beyefendiyim, Kırgın Çiçekler'i bile tebrik ettiğim oldu yani düşün@EFE UYSAL gibi bahaneler üretmeden direk tebrik ettiğin için tşşk ederiz efendim
senle toteli alırsa survivor iddiasına girdim 9 gündür 1.olamıyor ayoll
Ne sallıyorsunuz geçen cuma 1. oldu kimi kandırıyorsunuz ab ve abc1de zirve bizimdi kendinizi avutun @Bully@EFE UYSAL gibi bahaneler üretmeden direk tebrik ettiğin için tşşk ederiz efendim
senle toteli alırsa survivor iddiasına girdim 9 gündür 1.olamıyor ayoll
hahaha cuma yine oalamazsınız ayoll ama cumartesi olursunuz oda benim iddiamı kapsamıyor zatenBen centilmen bir beyefendiyim, Kırgın Çiçekler'i bile tebrik ettiğim oldu yani düşün
Aynen büyü mü yaptın naptıysan artık şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. ss
Ama benim inancım tam illa ki birlikte izleyecez Survivor'ı Yakında O Ses bitecek zaten, Perşembe'ye konar totali alırız
Ben totelde alırsa survivor izlerim dedimNe sallıyorsunuz geçen cuma 1. oldu kimi kandırıyorsunuz ab ve abc1de zirve bizimdi kendinizi avutun @Bully