7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
İntikam`da tabii ki henüz asıl heyecan başlamadı. Siz bu dizide neler olacak bilmiyorsunuz. Hepsi de 5. bölümden sonra. Başından beri bunu söylüyorum. Bu mesajımı kayıt edin.

İntikam`da tabii ki henüz asıl heyecan başlamadı. Siz bu dizide neler olacak bilmiyorsunuz. Hepsi de 5. bölümden sonra. Başından beri bunu söylüyorum. Bu mesajımı kayıt edin.

Beren Saat'in dövüsleri falan da 5.bolumden sonra baslayacakmis

Vadi geçen haftaki düşüşten sonra eski reklam düzenine dönmüş. Yaklaşık 1,5 saat reklamsız gidecek... Bakalım İntikam ne yapacak...

Bu sözü kayıt etmeye gerek yok. Herkesin hafızasına kazındı zaten. Çünkü 5643 kere söylemeyi başararak rekor kırdınız.

Vadi harika gidiyor intikam vadinin özetinin bile yanına yaklaşamıyor

Herkes İntikam`dan çıtasını yüksek tutuyor. Yahu bu daha yeni dizi. Önce bi hikaye rayına otursun da heyecan sonra başlasın. Bence bu hali de gayet heyecanlı. Ama daha herşey ileride. 170 bölümü aşmış dizinin aksiyonu ile 5 bölümlük dizinin aksiyonu bir mi?

Aşkı Memnu ne yaptı? Hikaye oturunca dizi nasıl heyecanlı ileriledi? Bu da öyle.

Herkes İntikam`dan çıtasını yüksek tutuyor. Yahu bu daha yeni dizi. Önce bi hikaye rayına otursun da heyecan sonra başlasın. Bence bu hali de gayet heyecanlı. Ama daha herşey ileride. 170 bölümü aşmış dizinin aksiyonu ile 5 bölümlük dizinin aksiyonu bir mi?

Aşkı Memnu ne yaptı? Hikaye oturunca dizi nasıl heyecanlı ileriledi? Bu da öyle.

Evet.. Mesela Askı Memnu da hemen zirvede başlamadı.. Yaprak Dökümü de öyle..

Arkadaşlar televizyon ve dizi sektöründe bu böyle.. Hemen ilk bölümüyle seyircinin diziye adopte olması zor.. :)