eskiden 400 lerde alıyomuş şimdi 80-100 arası yinede ilgi var
"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı.
eskiden 400 lerde alıyomuş şimdi 80-100 arası yinede ilgi var
Vadi total 15 ab 12 bekliyorum hadi bakalım.
ama zamanla artar mesela pazar gününden daha çok oy kullanıldı akşam bu akşam daha fazla olur e 200 lerde olursa eklenir mi ?
"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı.
bu akşam vadi kasırgası tüm türkiyeyi etkisi altına alacak....zaten prıme tımede heryerde çatılar uçtu...bu geceden sonra sağlam evleri de götürür bu kasırga.....tüm yapımlara dikkat...:mmm: ahanda şu genç gibi korkun vadiden.....
aynen ...ben bile korkuyom şuan dışarı çıkmaya....bi götürürlerse..... Dışarda uçuşan insanlar var aga.
oyuna gelmeyekte erken oturalım ekran başına...atv nin b liği tutabilir....
nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirimtelefonum samsung galaxy gio nolurr link verinnn !!
nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirimtelefonum samsung galaxy gio nolurr link verinnn !!
Ne istiyorsun tam olarak?
- - - Ekleme - - -
Ne istiyorsun tam olarak?
perşembe cuma olmasın şıu iş bir kere debüyük ihtimal birazdan banlanacam Allah a emnat arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?