7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
eskiden 400 lerde alıyomuş şimdi 80-100 arası yinede ilgi var

"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı.

asıl vadi reytingi şuan total 16 üstü ab 13 üstü olmalı ama...............neyse..............😡

"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı.
ama zamanla artar mesela pazar gününden daha çok oy kullanıldı akşam bu akşam daha fazla olur e 200 lerde olursa eklenir mi ?

Dışarda uçuşan insanlar varmış

Ekli dosyalar

• d13fe66d4250792d8a2fb5a0daef605f.gif
    14.5 KB · Hit: 396
Son düzenleme:
bu akşamki reyting düzeni kvp nin reklam düzenine bağlı olcak bir nevi...:tıkla:

oyuna gelmeyekte erken oturalım ekran başına...atv nin b liği tutabilir....

nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirim
telefonum samsung galaxy gio nolurr link verinnn !!

büyük ihtimal birazdan banlanacam Allah a emnat arkadaşlar

nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirim

Ne istiyorsun tam olarak?

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

kanald yi izleyebilceim bi link göruntü kalitesi önemli değil önemli olanses ve göruntü kayması olmasın ve donmasın

1.belli zaten açık ara