7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
eskiden 400 lerde alıyomuş şimdi 80-100 arası yinede ilgi var

"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı. :)

asıl vadi reytingi şuan total 16 üstü ab 13 üstü olmalı ama...............neyse..............😡

"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı. :)
ama zamanla artar mesela pazar gününden daha çok oy kullanıldı akşam bu akşam daha fazla olur e 200 lerde olursa eklenir mi ?

bu akşam vadi kasırgası tüm türkiyeyi etkisi altına alacak....zaten prıme tımede heryerde çatılar uçtu...bu geceden sonra sağlam evleri de götürür bu kasırga.....tüm yapımlara dikkat...:mmm: ahanda şu genç gibi korkun vadiden.....
d13fe66d4250792d8a2fb5a0daef605f.gif
Dışarda uçuşan insanlar varmış

Ekli dosyalar

• d13fe66d4250792d8a2fb5a0daef605f.gif
    d13fe66d4250792d8a2fb5a0daef605f.gif
    14.5 KB · Hit: 395
Son düzenleme:
nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirim :) telefonum samsung galaxy gio nolurr link verinnn !!

büyük ihtimal birazdan banlanacam Allah a emnat arkadaşlar

nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirim :) telefonum samsung galaxy gio nolurr link verinnn !!

Ne istiyorsun tam olarak?

- - - Ekleme - - -

Ne istiyorsun tam olarak?