eskiden 400 lerde alıyomuş şimdi 80-100 arası yinede ilgi var
"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı.
eskiden 400 lerde alıyomuş şimdi 80-100 arası yinede ilgi var
Vadi total 15 ab 12 bekliyorum hadi bakalım.
ama zamanla artar mesela pazar gününden daha çok oy kullanıldı akşam bu akşam daha fazla olur e 200 lerde olursa eklenir mi ?
"Eskiden 400'lerde alıyormuş" diyorsun da, eskiden o kadar alıyorsa, şimdi niye alamıyor? 80-100 arası çok çok iyi bir oy kullanımı değil benim gözümde, normâl bir oy kullanım oranı.![]()
bu akşam vadi kasırgası tüm türkiyeyi etkisi altına alacak....zaten prıme tımede heryerde çatılar uçtu...bu geceden sonra sağlam evleri de götürür bu kasırga.....tüm yapımlara dikkat...:mmm: ahanda şu genç gibi korkun vadiden.....
aynen ...ben bile korkuyom şuan dışarı çıkmaya....bi götürürlerse.....![]()
![]()
![]()
![]()
Dışarda uçuşan insanlar var aga.![]()
oyuna gelmeyekte erken oturalım ekran başına...atv nin b liği tutabilir....![]()
nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirimtelefonum samsung galaxy gio nolurr link verinnn !!
nolur bana mobli kanal d linki verin nolurrr bnm bunu izlemem lazım yalvarırımmmmm.Trt1 de verebilirsiniz ama kanal d olursa sevinirimtelefonum samsung galaxy gio nolurr link verinnn !!
Ne istiyorsun tam olarak?
- - - Ekleme - - -
Ne istiyorsun tam olarak?
perşembe cuma olmasın şıu iş bir kere debüyük ihtimal birazdan banlanacam Allah a emnat arkadaşlar