- Reaksiyon puanı
- 11,946
- Puanı
- 710
Güzelmiş beğendim. Bu geceki performansları 10’a katlar.Reklam daha. Çabuk açıp izle.
Güzelmiş beğendim. Bu geceki performansları 10’a katlar.Reklam daha. Çabuk açıp izle.
Gelecekten geliyorsun herhalde.Güzelmiş beğendim. Bu geceki performansları 10’a katlar.
Hayır be VMA performansını izledim.Gelecekten geliyorsun herhalde.
Performansı fena değildi ama yere çivi çakılmış gibi aynı yerde durdu sürekli. İnsan koca sahneyi değerlendirir. Neyse yaşına veriyorum.Taylor ayağa kalkmış şarkıya eşlik ediyor. Bunların arası düzelmiş miydi.@phoebebuffay
Ben de hareket etmesini bekledim. Keşke başka bir şarkıyla birleştirseymiş VMA'deki gibi, daha dinamik bir performans olurdu.Performansı fena değildi ama yere çivi çakılmış gibi aynı yerde durdu sürekli. İnsan koca sahneyi değerlendirir. Neyse yaşına veriyorum.
Geldi seninki. Yine çok romantik ve feminen. O göğüs dekoltesi ne? 2005'lisin sen.@phoebebuffay
Konsept şov bekliyordum, biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkçası. Ve hasta sanırım, sesi daha kalın ve kötü çıkıyordu.Taylor ayağa kalkmış şarkıya eşlik ediyor. Bunların arası düzelmiş miydi.@phoebebuffay
Ben gerçekten bu kadına hayranım, yine bombayı patlattı. Ben reputation hakkında açıklama yapmasını bekliyordum ama yeni albümüymüş. Büyük ödülleri alamasa bile törenin en konuşulan anı bu olacak.
AOTY'yi Taylor, Pop Vokal'i Olivia almalıydı. AOTY de SZA'e gitmesin ya. İnşallah GUTS alır...Olivia Pop Vocali bile alamadıysa bugün ödülsüz eve döner.
Ki GUTS kazanmayı hakediyordu. Sarı çiyanın torpilliğine veriyorum. Bu 13. haketmeyişi...@dreamy @phoebebuffay
Alırsa sürpriz olur, zor gibi açıkçası.AOTY'yi Taylor, Pop Vokal'i Olivia almalıydı. AOTY de SZA'e gitmesin ya. İnşallah GUTS alır...
Kayboldu zaten, bayılmış dahi olabilir.Alırsa sürpriz olur, zor gibi açıkçası.
@phoebebuffay için kolonyayı hazırda tutalım. Tören sonunda bayılması an meselesi.
Sebep olanlar düşünsün... Utanmadan ödül töreninde reklamını yapıyor birde, bu nasıl bir ucuzluktur.Kayboldu zaten, bayılmış dahi olabilir.@phoebebuffay
Alırsa sürpriz olur, zor gibi açıkçası.
@phoebebuffay için kolonyayı hazırda tutalım. Tören sonunda bayılması an meselesi.
Biraz fenalaştım, yalpalandım ama yıkılmadım. 0/3 gidiyor olabiliriz ama daha en önemli kategoriler açıklanmadı.Kayboldu zaten, bayılmış dahi olabilir.@phoebebuffay
Sanmıyorum. AOTY, SOS’a gidecek bence. İnşallah yanılırım.Biraz fenalaştım, yalpalandım ama yıkılmadım. 0/3 gidiyor olabiliriz ama daha en önemli kategoriler açıklanmadı.
AOTY, GUTS'a gideceği için Taylor eli boş dönmesin diye belki bu kategoriyi Taylor'a vermiş olabilirler mi?@dreamy
Umudumu kaybedince bende böyle çok iyimser bakıyorum.Biraz fenalaştım, yalpalandım ama yıkılmadım. 0/3 gidiyor olabiliriz ama daha en önemli kategoriler açıklanmadı.
AOTY, GUTS'a gideceği için Taylor eli boş dönmesin diye belki bu kategoriyi Taylor'a vermiş olabilirler mi?@dreamy
Sanmıyorum. AOTY, SOS’a gidecek bence. İnşallah yanılırım.
Biz bir şeyi atlıyoruz. 2020’de Billi Eilish hem Pop Vokal’i hem AOTY’yi almıştı. Taylor Swift ikisini birden kazanmış da olabilir.
Pop vokal Taylor'a gittikten sonra Olivia'yı göstermediler sanki hiç. Salonu falan mı terk etti acaba?Umudumu kaybedince bende böyle çok iyimser bakıyorum.
Hepsi Taylor yüzünden, artık anti olmanın zamanı gelmedi mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?