BesaleT
Süper Emekli
OzaN post: 1375520' Alıntı:
Bu tip ödül törenleri bilim kurguyu sevmiyorlar yapacak bir şey yok.
Bilim kurgunun genelde bi dışlanmışlığı var zaten.
OzaN post: 1375520' Alıntı:
Bu tip ödül törenleri bilim kurguyu sevmiyorlar yapacak bir şey yok.
Al Pacino hangi dalda aday oldu
Umarım kazanır.Çok başarılı bir oyunculuğu var.Vee Game of Thrones sevenlere müjde. Khaleesi ilk kez büyük bir törende aday!
@Forumdash @xemrexxx @cevaa @Reytinger
- - - Ekleme - - -
İlk mesajda yazıyor onun adaylığı cepteydi zaten.
Skyler White da aday sevinsek mi üzülsek mi
- - - Ekleme - - -
Homeland'de eksik adaylar da tamamlanmış. Saul ve Jessica da aday ilk kez. @Forumdash
louei ve veep i hiç duymadım
sons of anarchy nin hakkı yenmiş kim belirliyor bu adayları
house of cards a başlasam mı burada da aday olmuş
xemrexxx post: 1375455' Alıntı:o bölüm senaryoda aday olmalıydı yüce vicks tanrısı tina @Forumdash @KayıpSehir
Forumdash post: 1375642' Alıntı:
Hangi bölüm?
Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Penny bence de öyle pek bir oyunculuk özelliği yok ama yine de insan bekliyor işte.Pennynin bencede o kadar şeyi yok.Güzellik yarışması olsa kesin alırdı da.
Reyis kesin alır bu sene
Komedi de TBBT harika bir sezon geçirdi diğerlerine daha başlamadım ama çok umutluyum TBBT'den
GOT Vs Breaking Bad dramaya aday olmuşlar ama Breaking alır bu yarışı. @Orcun_22
En iyi erkek drama yardımcıyı Peter reyis kapar diye düşünüyorum
Penny bence de öyle pek bir oyunculuk özelliği yok ama yine de insan bekliyor işte.
Jim Parsons'un kazanma şansı var ama diğer adayların da şansı yüksek. Altın küreyi kazanan Don Cheadle veya 30 Rock son sezon olduğu için Alec Baldwin kazanabilir.
Game of Thrones teknik dalları süpürür ama en iyi dizi dalında ve oyunculuklarda pek şansı yok gibi. Kazanırsa Peter Dinklage kazanır yine.