Beklediğim hamle olmuş. Tahminim var tur atlayacak kişiye ama etkinlikte bol sürpriz gördük şuana kadar.Fahriye dedim.
Pınar, Mine ve Beren'i eleyen ve tüm gruplarda bol oy alan biri. Fahriye ise hep son dakika tur atlayan oldu. Bakalım hangi güzel çeyrek finalde olacak.
Son dakikaya dek kıran kırana geçecek gibi. Yılmaz Vural modundayız şimdilik...Beklediğim hamle olmuş. Tahminim var tur atlayacak kişiye ama etkinlikte bol sürpriz gördük şuana kadar.
Havada karada denizde Fahriye Evcen
Fahriye Evcen
Tabii ki Fahriye
Fahriye Evcen
Fahriye Evcen
Fahriye dedim.
Pınar, Mine ve Beren'i eleyen ve tüm gruplarda bol oy alan biri. Fahriye ise hep son dakika tur atlayan oldu. Bakalım hangi güzel çeyrek finalde olacak.
Fahriye Evcen
Ali Rıza Bey, Aman ağzımızın tadı bozulmasın....Tuba Büyüküstün elensin diye oy verdiğim Fahriye Evcen'e bu sefer de oy verdim.
Ha karşısında başkası olsa artık yine vermem Pınar'a çünkü Mine Tugay ve Beren Saat'i elemişti, artık nasıl elediyse...
Bozuldu bozulacaği kadarAli Rıza Bey, Aman ağzımızın tadı bozulmasın....
Tam 7 grupta aynı kişilere oy vermişiz ama burada bozulmuşPınar Deniz
Abart istersen. Sıradaki hedefim PınarBu arada bu tur elense de atlasa da görüşüm net;
Pınar Deniz > Alina Boz > Afra Saraçoğlu > Diğerleri
Pınar'ın yüz güzelliğini inkar edemez ve ettiremem de, cidden güzel bir kadın ama güzellik algısı kişiden kişiye değişebiliyor o yüzden bir şey diyemem çok güzel bulmayanlara daAbart istersen. Sıradaki hedefim Pınar
O da biraz abartılanlardanPınar'ın yüz güzelliğini inkar edemez ve ettiremem de, cidden güzel bir kadın ama güzellik algısı kişiden kişiye değişebiliyor o yüzden bir şey diyemem çok güzel bulmayanlara da
Hepsini anlarım da Pınar sana ne etti 😱O da biraz abartılanlardanşuana kadar kimi hedefe koysam elendi
Farah, ardından Pınar ve ha bide Leyla kazanmasınlar. En az istediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?