2021 6. Tur | Pınar Deniz ⚡ Fahriye Evcen - 8. Grup (Son)

Hangi güzel çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,956
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 6. Tura geldi.

Çeyrek finale hangi güzel yükselsin?

PINARFAHRİYE.jpg

Kısaca kurallar:

Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınızı bekliyoruz.

Fahriye dedim.

Pınar, Mine ve Beren'i eleyen ve tüm gruplarda bol oy alan biri. Fahriye ise hep son dakika tur atlayan oldu. Bakalım hangi güzel çeyrek finalde olacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Pınar Deniz en değeri bilinmeyen isimlerden biri olarak kaldı. Üst üste herkes Fahriye diye konuda belirttiğine göre Pınar'ın pek bir şansı yok gibi bu turda... Ama ikisi de çeyrek finali hak ediyor tabii ki, zor bir eşleşme oldu...
Gönlümün ilk 3'ünde. Oyu da Pınar'a attım. :) İçim rahat. :D

Gönlümün ilk 3'ünde. Oyu da Pınar'a attım. :) İçim rahat. :D
Benim favori üçlüm Alina, Afra ve Pınar idi ama üçü de elense de kazansa da pek önemi yok, fanlık açısından favorilerim yok yani etkinlikte, sadece gözüme bu üçü daha bi önde geliyordu :A

Pınar Deniz

Artık yeni isimlerin önünü açalım Fahriye Evcen 2010'larda kaldı. :A

Pınar Deniz en değeri bilinmeyen isimlerden biri olarak kaldı. Üst üste herkes Fahriye diye konuda belirttiğine göre Pınar'ın pek bir şansı yok gibi bu turda... Ama ikisi de çeyrek finali hak ediyor tabii ki, zor bir eşleşme oldu...
ikisi şampiyon olabilecek isimler bana finalden önce final gibi geldi bu tur

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Ben bu grupta dengelerin sonradan çok farklı bir şekilde değişeceğini düşünüyorum.

Tuba Büyüküstün elensin diye oy verdiğim Fahriye Evcen'e bu sefer de oy verdim. :A

Ha karşısında başkası olsa artık yine vermem Pınar'a çünkü Mine Tugay ve Beren Saat'i elemişti, artık nasıl elediyse...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...