- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
Ne çok isteyen var ama zamanı gelince herkes kayboluyorYakışıklılar yapsanız daha çok ilgi çeker bizim forumda.
Ne çok isteyen var ama zamanı gelince herkes kayboluyorYakışıklılar yapsanız daha çok ilgi çeker bizim forumda.
Hmm neyse kalsın o zaman. Madem olmadı..Ne çok isteyen var ama zamanı gelince herkes kayboluyorgeçen yaz yapacaktık sonra baya kaos çıktı oy vermeyiz diyenler oldu. 'parlakçı' tayfa adayları yazdı ama sonra bu en iyi oyuncu olarak değişti fakat zaten aday yazan o kişiler daha etkinlik başlamadan kayboldularyakışıklılar taş çatlasa anca 20 kişi oy verir
Hmm neyse kalsın o zaman. Madem olmadı..
Neredeyse her mesaja itiraz gelmiş.bak kaos nedeni ile konuda yazılan mesaj sayısına
2020 - En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)
4. tur sonucu üst tura yükselen 16 oyuncu listesi: Dip not: liste @Tolstoyevski tarafından yapıldı, yazım hatası varsa suçlusu o :A Yarın gündüzden fotolar ayarlanıp geceye 5.Tur konularını açacağız. 4 grup ve her gruptan 2 kişi üst tura çıkarak final turlarına geçeceğiz. Eşitlik durumunda...fav10.net
Normalde böyle konu açınca 1 hafta sonrasında başlardım anketlere. 1 buçuk ay sonra başlamıştım buna galibaNeredeyse her mesaja itiraz gelmiş.
Bakalım uzatmalara giden ilk grup mu olacakAfra'da popüler ama. Şuan güncel bir dizisi var ve reklamlarda boy göstermekte. Nesrin Yasak Elma ile baya popüler evet oy verenlerin yarısından çoğu o diziyi izlemiyor bile.
İyi bari. İtirazından kurtulduk
SanmamBakalım uzatmalara giden ilk grup mu olacak
İyi bari son günü beklemedinAfra Saraçoğlu
Oylamada son saatler ve çekişmeli grup. Oylamanızı bekliyorum.
@Özgür @Veteran @Sherlock @soo @offensive @tolgab @Gerekli24 @BesaleT
@Alos oy kullandın sandım ama meğerse buraya da oy kullanmamışsın. Sana zahmet burası ve diğer tüm gruplara oy ver tek tek
Son saatler ve kritik oylamalar
Tek tek değil toplu yap@Burak97 istersen oy kullanabilirsin hangisini daha güzel buluyorsan
Online listesine göre artık anlık değişiyor daha da kalmadı zatenİnanılmaz çekişme
------
Tek tek değil toplu yapben topluyu yaparken Alos'u kaçırmışım. Özelden bir üyemiz hatırlatınca etiket ettim.
------
@xdragxx
Tamam toplu yaparken Burak'ı unutmuşsun Tolsto da onu hatırlatıyor işte..İnanılmaz çekişme
------
Tek tek değil toplu yapben topluyu yaparken Alos'u kaçırmışım. Özelden bir üyemiz hatırlatınca etiket ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?