6 Temmuz 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken'in tekrarından haberim yoktu. Hiç denk gelemedik bu diziyle...:5:

SBT@sbtanaliz<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">2 dk</small>
00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri1) SHOW: 3.092) KANALD: 2.373) KNLTRK: 1.54

deli yürek 3 ü gördü.

Dizifilm.com

Çok eskiden reytinglere oradan bakardım bende dizi tekrarlarını da görmüştüm.
Dizifilm.com'a uzun zamandır girmiyorum ki. Favori sitem FavoriForumum ama o da bu ayın 20'sinden sonra Favori sitem olamayacak. Eylül'e kadar yokum. Kim öle kim kala... :5:

Dizifilm.com'a uzun zamandır girmiyorum ki. Favori sitem FavoriForumum ama o da bu ayın 20'sinden sonra Favori sitem olamayacak. Eylül'e kadar yokum. Kim öle kim kala... :5:

Bende belki küçük ihtimalle Ağustos'ta olmam.

Sana iyi tatiller bu arada.

Dönünce forumda çok şey değişir mi acaba?

Son düzenleme:
tatile nereye gidiosun da yani arada sırada mobilden ugra bnce bagımlilik yapio forum @dizi kolik

Bende belki küçük ihtimalle Ağustos'ta olmam.

Sana iyi tatiller bu arada.

Dönünce forumda çok şey değişir mi acaba?
Tatil mi? Keşke tatile gitsem...

Değişir bence. Yeni yöneticilerimiz ve editörlerimiz olacaktır. (En başta bu aklıma geldi. :GDG

tatile nereye gidiosun da yani arada sırada mobilden ugra bnce bagımlilik yapio forum @dizi kolik

İnternete giremeyeceğim maalesef...

Nereye gidiyorsun ve int. paketin yokmu en önemlisi:Nereye gidiyosunnn ?? @dizi kolik

Tatil mi? Keşke tatile gitsem...

Değişir bence. Yeni yöneticilerimiz ve editörlerimiz olacaktır. (En başta bu aklıma geldi. :GDG

İnternete giremeyeceğim maalesef...

Kızım sen zaten İstanbul'da yaşamıyormusun deniz dibinizde Ankarada hiç bir şey yok.

Bide döndüğünde forum kapanıyormuş.

- - - Ekleme - - -

Son iki anlığı biri paylaşsa merak ettim. Deli Yürek nasıl gitti acaba.

Deli Yürek yine güzeldi.Umarım iyi sonuçlar alır.