6 Temmuz 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken'in tekrarından haberim yoktu. Hiç denk gelemedik bu diziyle...:5:

SBT@sbtanaliz<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">2 dk</small>
00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri1) SHOW: 3.092) KANALD: 2.373) KNLTRK: 1.54

deli yürek 3 ü gördü.

Dizifilm.com :D :D

Çok eskiden reytinglere oradan bakardım bende dizi tekrarlarını da görmüştüm.
Dizifilm.com'a uzun zamandır girmiyorum ki. Favori sitem FavoriForumum ama o da bu ayın 20'sinden sonra Favori sitem olamayacak. Eylül'e kadar yokum. Kim öle kim kala... :5:

Dizifilm.com'a uzun zamandır girmiyorum ki. Favori sitem FavoriForumum ama o da bu ayın 20'sinden sonra Favori sitem olamayacak. Eylül'e kadar yokum. Kim öle kim kala... :5:

Bende belki küçük ihtimalle Ağustos'ta olmam. :(

Sana iyi tatiller bu arada. :)

Dönünce forumda çok şey değişir mi acaba? :D

Son düzenleme:
tatile nereye gidiosun da yani arada sırada mobilden ugra bnce bagımlilik yapio forum @dizi kolik

Bende belki küçük ihtimalle Ağustos'ta olmam. :(

Sana iyi tatiller bu arada. :)

Dönünce forumda çok şey değişir mi acaba? :D
Tatil mi? Keşke tatile gitsem... :T

Değişir bence. Yeni yöneticilerimiz ve editörlerimiz olacaktır. (En başta bu aklıma geldi. :GDG:) :)

tatile nereye gidiosun da yani arada sırada mobilden ugra bnce bagımlilik yapio forum @dizi kolik

İnternete giremeyeceğim maalesef...

Nereye gidiyorsun ve int. paketin yokmu en önemlisi:Nereye gidiyosunnn ?? @dizi kolik

Tatil mi? Keşke tatile gitsem... :T

Değişir bence. Yeni yöneticilerimiz ve editörlerimiz olacaktır. (En başta bu aklıma geldi. :GDG:) :)

İnternete giremeyeceğim maalesef...

Kızım sen zaten İstanbul'da yaşamıyormusun deniz dibinizde Ankarada hiç bir şey yok. :(
Bide döndüğünde forum kapanıyormuş. :F

- - - Ekleme - - -

Son iki anlığı biri paylaşsa merak ettim. Deli Yürek nasıl gitti acaba.