Ben 8.sınıf olduğum için o kadar uzak değil bana 6.sınıf.
Tam sayılar, ondalık kesirler, olasılık, kümeler, uzunluk ölçme, EBOB - EKOK falan vardı. En zor konu EBOB - EKOK'tu.
aynen ebob-ekok ilk okulda da lisede de sevmiyordum![]()
EBOB - EKOK hafife alınacak konu değil yanlış hatırlamıyorsam ÖSS'de de çıktı 1-2 kez![]()
O sene SBS'de EBOB - EKOK çıkmadı, zaten o senenin SBS'i basitti bir kapının uzunluğu kaç metredir falan diye bir soru vardı şıklarda da 2 cm, 2 km gibi şeylerdiO sene EBOB - EKOK çıkmasını istedim çünkü sınıfta 1-2 kişi yapabiliyordu biri de bendim, o soru sayesinde birçok kişinin önüne geçecektim ama çıkmadı
![]()
Neyse 6.sınıflara ders anlatmada başarılar, EBOB - EKOK dışında elle tutulur bir konu yok zaten çok zor olmaz![]()
teşekkürlerbende senin gibi düşünüyorum ebob ekok zorlarsa zrolar ama oda 6.sınıf da fazla zor sormaazlar ve ben lisede ki zorlarını gördükten sonra o kadar zorlayacağını sanmam
![]()
Seni zorlamaz tabii ki sayısalcı adamsın 6.sınıf'ın EBOB - EKOK'u mu zorlayacak![]()
sayısalcı olduğumu nereden biliyorsun ?
her gün başka bi nickle karşımıza çıkınca yapcak bi şey kalmıyor bize de nasıl tanıyacağz seni hep ayrı bi nick alırsan![]()