6.Sınıf Matematik Konuları Neler ?

daha güzel aslında erken hayata atılıyorlar biz 23-24 de üniversite bitiriyoz

Bizim burada üniversiteye 17/18 yaslarinda basliyorlar ve egitime göre 2-3 yil devam ediyor..

Furkan İşim Düşebilir sana 3-4 sene sonra
Yüksek lisansı yurt dışında yapmak istiyorum o yüzden

Ben 8.sınıf olduğum için o kadar uzak değil bana 6.sınıf.

Tam sayılar, ondalık kesirler, olasılık, kümeler, uzunluk ölçme, EBOB - EKOK falan vardı. En zor konu EBOB - EKOK'tu.

aynen ebob-ekok ilk okulda da lisede de sevmiyordum

EBOB - EKOK hafife alınacak konu değil yanlış hatırlamıyorsam ÖSS'de de çıktı 1-2 kez

O sene SBS'de EBOB - EKOK çıkmadı, zaten o senenin SBS'i basitti bir kapının uzunluğu kaç metredir falan diye bir soru vardı şıklarda da 2 cm, 2 km gibi şeylerdi
O sene EBOB - EKOK çıkmasını istedim çünkü sınıfta 1-2 kişi yapabiliyordu biri de bendim, o soru sayesinde birçok kişinin önüne geçecektim ama çıkmadı

Neyse 6.sınıflara ders anlatmada başarılar, EBOB - EKOK dışında elle tutulur bir konu yok zaten çok zor olmaz

teşekkürler
bende senin gibi düşünüyorum ebob ekok zorlarsa zrolar ama oda 6.sınıf da fazla zor sormaazlar ve ben lisede ki zorlarını gördükten sonra o kadar zorlayacağını sanmam

teşekkürler
bende senin gibi düşünüyorum ebob ekok zorlarsa zrolar ama oda 6.sınıf da fazla zor sormaazlar ve ben lisede ki zorlarını gördükten sonra o kadar zorlayacağını sanmam

Seni zorlamaz tabii ki sayısalcı adamsın 6.sınıf'ın EBOB - EKOK'u mu zorlayacak

biz fks14'ün sorduğu sorularda abartmıyorum 1.sınıfta görüyorduk

@Fks14 4 yaşında size okulda öğrettikleri şeyleri bize ailemiz evde öğretiyordu onları öğrenmek için illa okula gitmek gerekmez. Türkiye'De sınav stresi var. Belli bir sınav sistemi oturmuş değil. Türkiye'de eğitimi zorlaştıran etkenler fazla. Şahsen dersler konusunda şükür ki henüz sıkıntım yok - ilerde olur mu bilmem - ama Türkiye'de eğitim sistemi daha bozuk ve Hollanda'ya göre ağır gibi geliyor bana belki de haksızım bu benim fikrim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
sayısalcı olduğumu nereden biliyorsun ?

Yok artık
Eskiden birlikte dizi yaptığım, aylardır tanıdığım adamın sayısalcı olduğunu mu bilmeyeceğim
Ege İstatistik'te okuduğunu biliyorum yanılmıyorsam...

Sabahtan beri Frank Woods olduğumu anlayamadınız mı
Bir zamanlar işler böyle değilken ilk msn'de söylemiştin sayısalcı olduğunu, 128.000 olmuştun sayısalcıya göre iyi, demiştik hey gidi günler hey dün gibi aklımda
O zaman bambaşkaydı her şey yaz aylarına geri dönebilsek keşke o günlerden bu günlere

her gün başka bi nickle karşımıza çıkınca yapcak bi şey kalmıyor bize de nasıl tanıyacağz seni hep ayrı bi nick alırsan

her gün başka bi nickle karşımıza çıkınca yapcak bi şey kalmıyor bize de nasıl tanıyacağz seni hep ayrı bi nick alırsan

Diğerleri banlandığı için yeni nick almak zorunda kalıyorum
Şu an forum hakkında bölümüne giremiyorum Favori Gazete için zamanında ne kadar emek verdim
Şimdi gazetemi okuyamıyorum bile