Nasıl yani ne canlı yayını vardıFener maçı vardi ama izlemedim. Tiktok canlı yayın vardı bir sürü güzel 😆🤌
Nasıl yani ne canlı yayını vardıFener maçı vardi ama izlemedim. Tiktok canlı yayın vardı bir sürü güzel 😆🤌
Show TV NOW gibi değil ondan daha sabırlı zaten elinde hepi topu 3 dizi var maliyeti de fazla değildir bu seviyede kaldığı sürece devam eder.
Nasıl yani ne canlı yayını vardı
Show TV NOW gibi değil ondan daha sabırlı zaten elinde hepi topu 3 dizi var maliyeti de fazla değildir bu seviyede kaldığı sürece devam eder.![]()
Herkes kendi derdine düşmüşKıskanmak saçmalığı yüzüne gül gibi fırsatı kaçırdı Sevdiğim Sensin. Maç izleyen kitleyi hatta diğer dizilerden de izleyici çekebilecek potansiyeli varken 2 aydır gün arıyor kendine.![]()
Güzellerin yayınıNasıl yani ne canlı yayını vardı
Sevdiğim Sensin dizisine kanal gün bulamadı. Ay Yapım onu bize vermeli idi. Çünkü tam Total'lik. İş yapar gibi.Kıskanmak maça rağmen ufak düşüşler ve yükseliş yaşamış. Sevindirici oranlar. Haftaya olan sınavı da verirse sezon sonu garanti gibi olur herhalde.
Rüya Gibi umarım tutunur diyeceğim ama ABİ büyük bir darbe indirecek diye düşünüyorum, hayırlısı.
Perşembe'ye koysun.Sevdiğim Sensin dizisine kanal gün bulamadı. Ay Yapım onu bize vermeli idi. Çünkü tam Total'lik. İş yapar gibi.
Halef'im ile aynı tarz. Gelsin de görsün gününü Star TV.Perşembe'ye koysun.
Bence yine de tutar.Halef'im ile aynı tarz. Gelsin de görsün gününü Star TV.![]()
Salı günleri reytingleri görünce senShow TV NOW gibi değil ondan daha sabırlı zaten elinde hepi topu 3 dizi var maliyeti de fazla değildir bu seviyede kaldığı sürece devam eder.![]()