Gd hikaye olarak zayıflamaya başlamış.Sen ne düşünüyorsun?Yani o reytinglerini isteyen birçok dizi var. Forumda da kıskanan vardır.tabi GD den daha fazla reyting alması da işin diğer tarafı.
Gd hikaye olarak zayıflamaya başlamış.Sen ne düşünüyorsun?Yani o reytinglerini isteyen birçok dizi var. Forumda da kıskanan vardır.tabi GD den daha fazla reyting alması da işin diğer tarafı.
Gd hikaye olarak zayıflamaya başlamış.Sen ne düşünüyorsun?
Güçlendirmek için neler yapılmalı ?Hak veriyorum
Güçlendirmek için neler yapılmalı ?
Hızlanmak için nerden başlanmalı?Yeni oyuncular ve senaryo biraz daha hızlanması gerek.
Başını mı bağlamalı ? İşe mi sokmalı?Tanerden
Başını mı bağlamalı ? İşe mi sokmalı?
Evlense de kalbinde "Dilek "olduktan sonra ama en azından artık oğluyla ilgilenebilecek biri var.Evlensin kurtulalım
Ben YouTube kanaliMi Hal edebilirsemEvlensin kurtulalım
Hiç arka sokaklar izlemedim, bir ara başlasam mı diye düşündüm, 15+ sezonlu bir diziye başlamayı aklım almadı.Benimde yok
Covid vaccine karsitlari diziyi protesto etti
Ayni konuyu Irlandanin polisiyesi olan Fait city isledi bir sey olmadi dizi 35.Sezonuna
5200 Bölüme gidiyor
Arka sokaklar 638 de ara verdi
Is hazirana kaldi yada bitti @Sanalbellek
Ayni olay 342 de de oldu
------
@Dosi @xemrexxx
Irlandada 35 sezonluk dizi varHiç arka sokaklar izlemedim, bir ara başlasam mı diye düşündüm, 15+ sezonlu bir diziye başlamayı aklım almadı.
Bizde ben çocukken akşam haberleri öncesi Yalan Rüzgarı adıyla yayınlanan dizi kendi ülkesinde 1970'lerden beri halen yayınlanıyor diye biliyorum.Irlandada 35 sezonluk dizi var
Adamlarda dizi sadakati varBizde ben çocukken akşam haberleri öncesi Yalan Rüzgarı adıyla yayınlanan dizi kendi ülkesinde 1970'lerden beri halen yayınlanıyor diye biliyorum.
Dizinin esas çifti Nursema ve Umut olmalıydı. Uyumları, aşkları her şeyleri çok güzel.Kızılcık Şerbeti’ne helal olsun. Gayet iyi direniyor.Bazı sahnelerine denk geliyorum arada güzel iş aslında.Nursema&Umut sahneleri çok güzel oluyor.
Başka bir günde olsa daha iyi giderdi Kızılcık Şerbeti. Nursema ve Umut üzerine kurulu olan hikayesi güzel işleniyor.Kızılcık Şerbeti’ne helal olsun. Gayet iyi direniyor.Bazı sahnelerine denk geliyorum arada güzel iş aslında.Nursema&Umut sahneleri çok güzel oluyor.
Çok haklısın bazı diziler çok şişiriliyor. 😉Benlik bir dizi değil ama Yalı Çapkını'nı tebrik etmek lazım. Yılın en çok konuşulan dizisi olarak her hafta zirvede yer almayı sürdürüyor. En azından adı lazım olmayan bazı diziler gibi şişirmeyle 10+ reyting almıyor, bu başarıyı sonuna kadar hak etti
Kızılcık Şerbeti yavaş yavaş hak etiği reytinglere gelmeye başlamış. Eğer bu çizgiyi bozmayıp elma gibi saçma sapan komedi dizisine dönmezse 6-7 reyting ve 2-3 sezonluk potansiyeli var.
Müge Anlı'daki olay çözülmeye çok yaklaştığı için Pazartesi'den sonra düşüş bekliyorum.
Masterchef büyük hayal kırıklığı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?