6 Ocak 2015 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaderimin Yazıldığı Gün bu haftaya mahsus bu kadar yüksek haftaya yine 7 reytinge düşer. Zaten Küçük Ağa yokken yükselir demiştim normal sonuçlar şaşırmadım.

Bence Kanal D'de birazcık akıl varsa Küçük Ağa'yı Cumartesi gününe, Güllerin Savaşı'nı Salı gününe koyar. :A
Bence BBEB Salı, Küçük Ağa Çarşamba :D

Kaderimin Yazıldığı Gün, gerçekten çok iyi bir sonuçla zirvede yer almış. Küçük Ağa'nın yokluğu
KYG'ye yaramış.

Ben Bilmem Eşim Bilir, Küçük Ağa kadar iyi oranlar alamamış olsa da yine de gündüz kuşağı programı için gayet iyi.

Filinta, Diriliş kadar iyi olamasa da kanalına göre yeterince iyi sonuçlar almış diyebiliriz.

Beni en çok şaşırtan ise Fatih Portakal.. 6 gibi bir reytingle TOTAL'de 2. olmuş. Büyük tebrikler..

ah pana ah ah
zirvedeki her dizi uçuşa geçti bu hafta havalar soğuk reytingler ciddi oranda artıyor özellikle zirvedeki dizilerin oranları ama bizim beyefendilerin hiçbişey umurlarında değil bu fragmanla bu hafta vadi en az 11 rtg alacaktı ama kafalarını kullanamadılar daha doğrusu bu sefer kanal d aklını kullanamadı
al işte millet coşuyor mis :D

bu arada kaçak ın miladı net şekilde dolmuş bu günde bile hala 5 alamıyorsa elveda demenin zamanı gelmiş
günlük dizilerde doğal oalrak uçuyor beni affet 6 yı geçmiş
fatih portakal ın neyini izlemişlerse o da uçmuş

Evim şahane pazartesi ve sali ermenek maden ocagi kazasinda ogullarini ve eşini kaybeden iki ailenin komple evini yeniledi. takdire şayan bi hareketti.

ah pana ah ah
zirvedeki her dizi uçuşa geçti bu hafta havalar soğuk reytingler ciddi oranda artıyor özellikle zirvedeki dizilerin oranları ama bizim beyefendilerin hiçbişey umurlarında değil bu fragmanla bu hafta vadi en az 11 rtg alacaktı ama kafalarını kullanamadılar daha doğrusu bu sefer kanal d aklını kullanamadı
al işte millet coşuyor mis :D

bu arada kaçak ın miladı net şekilde dolmuş bu günde bile hala 5 alamıyorsa elveda demenin zamanı gelmiş
günlük dizilerde doğal oalrak uçuyor beni affet 6 yı geçmiş
fatih portakal ın neyini izlemişlerse o da uçmuş
Eskiden izlerdik biz de, son zamanlarda direkt zap yapıyoruz her habere yorumunu katıyor Twitter'dan tweet falan okuyor yani ana haber ciddiyeti yok. Konuşmaları iyice antipatik oldu. :D

KYG 9,20 gibi muthis rating almis ama nerdeyse herkes kotu yorum yapmis, diziyi tebrik ediyorum bu yuksek ratinginden dolayi hakediyor umarim boyle devam eder.
BBEB 5,5 rating alarak beni sasirtti tebrikler.
OST 3,5 alabilmis kesinlikle daha fazlasini hakediyor umarim yukselir ama AB ve ABC iyi. :)
Beni Affet te 6,20 ratinge yukselerek rekor kirmis adeta tebrikler.

ve Evim Sahane yide unutmayalim cok guzel bir final bolumuyle 4,10 almis tebrikler. :)

KYG 9,20 gibi muthis rating almis ama nerdeyse herkes kotu yorum yapmis, diziyi tebrik ediyorum bu yuksek ratinginden dolayi hakediyor umarim boyle devam eder.
BBEB 5,5 rating alarak beni sasirtti tebrikler.
OST 3,5 alabilmis kesinlikle daha fazlasini hakediyor umarim yukselir ama AB ve ABC iyi. :)
Beni Affet te 6,20 ratinge yukselerek rekor kirmis adeta tebrikler.

ve Evim Sahane yide unutmayalim cok guzel bir final bolumuyle 4,10 almis tebrikler. :)
Kygyi kardesim ve hec sevmeyiz mesela elif yüzünden çünkü elifi iyi gostermeye calisiyiler ama elif yuva yıkıcı bişi yani .ss Biz kardesimle dizide bir kadını seviyiz oda Begüm :Z
Kadına aciyiz Nidayla biz :)
Ama haftasonu tekrarina geldik ve izledik diziyi izleyince birakamiyin ama izlerken ne beddualar ediyiz Begüm disindakilere duyman lazim :F

@Çiğdem- @*YıldırıM* paramparçamın bu bölümündede cam kirma sahnesi var bu arada :Z

Kygyi kardesim ve hec sevmeyiz mesela elif yüzünden çünkü elifi iyi gostermeye calisiyiler ama elif yuva yıkıcı bişi yani .ss Biz kardesimle dizide bir kadını seviyiz oda Begüm :Z
Kadına aciyiz Nidayla biz :)
Ama haftasonu tekrarina geldik ve izledik diziyi izleyince birakamiyin ama izlerken ne beddualar ediyiz Begüm disindakilere duyman lazim :F

@Çiğdem- @*YıldırıM* paramparçamın bu bölümündede cam kirma sahnesi var bu arada :Z
:Fcam değil tabak:D