.ssİzlemiyom ki panpa ben. Yakup da Çarşamba'dan beri yok. @mrt-06'ya sor diyecem de o da Pis Yedili'si için satmıştır Kayıp'ı.
.ssİzlemiyom ki panpa ben. Yakup da Çarşamba'dan beri yok. @mrt-06'ya sor diyecem de o da Pis Yedili'si için satmıştır Kayıp'ı.
Ben ikisini de izliyorum.Karadayı izleyen 0.0001`lik kitle Pis Yediliyi ya izliyordur ya izlemiyordur.
dzi yeniden başlıyor avukat bozuntusu öldü mü ki
Geçen bölüm onca şeyden sonra nasıl yeniden başladı ben anlamadım. Bu dizi Unutma Beni mi ki.dzi yeniden başlıyor avukat bozuntusu öldü mü ki
Sen Karadayı izlemiyordun bildiğim kadarıyla hangi ara başladın?Eminim benden çokcana vardır.
Internetten izliyorum. Daha sizlere söylemediğim ama izlediğim 2 dizi daha var.Sen Karadayı izlemiyordun bildiğim kadarıyla hangi ara başladın?
unutma her ay yerniden başlıyor panpa bu 3 ayda 1Geçen bölüm onca şeyden sonra nasıl yeniden başladı ben anlamadım. Bu dizi Unutma Beni mi ki.
Kesin Küçük Gelin ve Özetsiz İnsanlar.Internetten izliyorum. Daha size söylemediğim ama izlediğim 2 dizi daha var.
Tekrarına bakıyım nasıl başlamış. Unutma Beni son zamanlarda dehşet üstü vahşet oldu ne diyon.unutma her ay yerniden başlıyor panpa bu 3 ayda 1
Yok değil söylemesem daha iyi. Boşver.Kesin Küçük Gelin ve Özetsiz İnsanlar.
hikmet amca karıya kıza daldı mı sonundaTekrarına bakıyım nasıl başlamış. Unutma Beni son zamanlarda dehşet üstü vahşet oldu ne diyon.
Yok değil söylemesem daha iyi. Boşver.
Daldı çıktı o bölümleri geçtik. Şimdi çok farklı.hikmet amca karıya kıza daldı mı sonunda
aslı enver döktürüyor