krem iyi kremliyor mu destere nasıl gidişat : )
şimdi rüyayı kremliyorlar birazdan kalanı kendime süreceğim yağlı güreşe tutuşucaz rüyayla
kırkpınardaki gibi
krem iyi kremliyor mu destere nasıl gidişat : )
O anlamda Değil Kardeşlik Kadın Olanlar için Örtünmeyen Anlamındabenim saçım açık sarı )
iyimiyim kötümü mehmet ??)
aman fazla enerji harcama sakın :=)şimdi rüyayı kremliyorlar birazdan kalanı kendime süreceğim yağlı güreşe tutuşucaz rüyayla
kırkpınardaki gibi
O anlamda Değil Kardeşlik Kadın Olanlar için Örtünmeyen Anlamında
aman fazla enerji harcama sakın :=)
ben yanlış anladım )
saçı açık olanlar iyi koyu olanlar pis insan sandım )
Yok artık turbanlı ne insanlar var içi fesat yahu...Bak Huzur Sokaği'da muhafazar bi dizi ama orda olayı Şükran'ın anasını fesat yaparak dengeliyorlar...Ama bi çizgi çiziyor şunlar şunlar şu tarafta bunlar bunlar bu tarafta duracaklar politikasıyla dizi yapıyor😕Saçı açık insanların çoğu kötüdür ama hepsi değil canım o isteğe bağlı
hafta sonu birşey olmadığından hep böyle zaten...YST iyi sonuçlar elde ediyor bu aksam da.
cocukmusun ?
yoo yoo
haftada bir güleşin bana zararı olmaz
Şükürler Olsun22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 13.66 , 2) KANALD: 11.8 , 3) ATV: 2.53 , 4) SMNYL TV: 1.23 , 5) SHOW: 1.01
haftada bir yapıyosan güzel aga :=)
Fazla Detaya Girmeyelim En İyisi Kafayı Yiriz
Yok artık turbanlı ne insanlar var içi fesat yahu...Bak Huzur Sokaği'da muhafazar bi dizi ama orda olayı Şükran'ın anasını fesat yaparak dengeliyorlar...Ama bi çizgi çiziyor şunlar şunlar şu tarafta bunlar bunlar bu tarafta duracaklar politikasıyla dizi yapıyor😕
ee her güzel şeyin muhakkak sonu vardır aslında tekrarlarını koysalar izlenirönceden stv de sırlar dünyası büyük buluşma falan oluyordu..bayada izleniyordu..ne oldu şimdi bunlara tarih mi oldular...[]