6 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 45.8%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 29.2%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Harry Potter ve Felsefe Taşı - Y.S. (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 1 4.2%
  • Aşkın 500 Günü - Y.S. (Fox)

• Neşeli Ayaklar - Y.S. (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Yalan Dünya mı ? Hayat Devam Ediyor mu ? Adını Feriha Koydum mu ? Günün en çok izleneni hangisi oldu ?
İkinci kuşaktaki çekişmede galip çıkan hangisi oldu ? Beyaz Show mu ? Eve Düşen Yıldırım mı ? Bir Erkek Bir Kadın mı ? TV'de ilk kez yayınlanan Aşkın 500 Günü mü ?
Düşler Sineması Kuşağı'nı Cuma akşamına kaydıran Star'da Harry Potter ve Felsefe Taşı ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Alışıldığı gibi totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya zirvede.

Bu haftaki genel düşüşe Cuma dizileri de uymuş ve hemen hemen hepsi oranlarında düşüş yaşamışlar.

Adını Feriha Koydum totalde düşüşe geçerek 10 reyting altında kalmasına rağmen A/B'de bu haftaki çoğu dizinin aksine oranlarını arttırmayı başardı.

Hayat Devam Ediyor totalde 2. A/B'de 4. olarak başarısını sürdürdü. Reytinglerinde ise önemli oranda düşüş var.

Bir haftalık aranın ardından yeni bölümüyle ekrana gelen Yalan Dünya'da ciddi bir düşüş yok.

Show'un ikinci kuşakta yayınlanan dizisi Eve Düşen Yıldırım aldığı reytinglere kanalını sevindiriyor. Dizi, totalde 4. A/B'de 5. olmayı başardı.

Star'da yayınlanan Harry Potter ve Felsefe Taşı daha önce birçok kez yayınlanmasına rağmen iki grupta da ilk 20'ye girerek Star'ı idare etti.

Beyaz Show banttan yayınlanmasına rağmen ünlü konuklarıyla reytinglerinden pek bir şey kaybetmedi.

Beni Affet'in totalde 7. sıraya kadar yükselmesi dikkat çekti.

İşte sonuçlar:

Son düzenleme:
adını feriha koydum ve yalan dünya izledim edy izleyeceğim

Şuan Harry Potter ve felsefe Taşı'nı izliyorum bir daha yayınlansa yine izlerim sonrada bir erkek bir kadını izleyeceğim

yalan dünya ve dinle sevgiliyi izledim ikiside süperdi

hayat devam ediyoru izledim süperdi

Adını Feriha Koydum'u izledim yine çok güzeldi.Reytinglerde totalde AFK,Ab de Yalan Dünya 1.olacaktır.

Adını Feriha Koydum'u İzledim çok güzeldi. Şimdide yatacam

Totalde;
Adını feriha koydum (oranları artar )
Hayat Devam Ediyor(oranları düşer )
Yalan Dünya (oranlarını artırır )
Ab'de;
Yalan Dünya ilk 2 sırayı alır (artar )
3. Adını feriha koydum(düşer )
4. Hayat Devam ediyor (düşer)
- - -
Ayrıca Harry Poter ilk 10 da olur kesinlikle eve düşen yıldırımdada hafif düşüş bekliyorum fox için iddasız bi gün...

Harry Potter - Yalan Dünya - Beyaz Show
Aşkın 500 gününü unutmuşum
Artık netten bakacağız

bence yalan dünya geçen ghafta tekrar yayınlanması ve havaların ısınmasından dolayı yalan dünya ab de çok reyting kaybedecek. bu hafta ab de biein afk olacak . totalde ise hde olacaktır. hde izleyenlerin dışarı çıkacagını pek sanmıyorum onun için totalde hde birinci ab de afk birinci olacaktır

Adini Feriha Koydum ve Eve Dusen Yildirim.

Deniz Yıldızı , Dinle Sevgili ve Yalan Dünya'yı izledim. Deniz Yıldızı herzamanki gibi muhtesemdi, Dinle Sevgili yeni sezona çok iyi girdi reytinglerde iyi bu bölümde harikaydı, Yalan Dünya son 1 saatlik kısmını izliyebildim baya bi komikti AB'de açık ara zirvede olacağı kesin

eve düşen yıldırımda gizem karacaya yazık vallahi
)) semiha yakın soguktan korunmak için kürk giymiş ama gizem karaca mini eteğin miniğini gidirmişler. kız bu diziden sag çıkarsa önü çok açık
)))))))

Son düzenleme:

gizem karacayı beğeniyorum ne giyinmese yakışıyor

gizem karacayı beğeniyorum ne giyinmese yakışıyor

destere sendealemsin berene ve gizeme laf söyleyince bi garip yorumlar yapıyon
))))) mini ete kime kime yakışmaz yahuu
)))))))) yalnız eve düşen yıldırımın soguk rengini düzeltmişler ve gizem karacaya makyaj yapmışlar. kız kendine gelmiş yüzüne bakılır olmuş
))))))))

ne giyinse demedim ne giyinmese yakışıyor dedim
)

kız zaten güzeldi sen nasıl bakıyorsun kıza anlamadım, makyaja ihtiyacımı var salına salına gezişi yeter

Yalan Dünya'yı ve 1 Erkek 1 Kadın'ı izledim. İkisi de gerçekten çok komikti, harikaydı.
Biraz da Felsefe Taşı'na göz attım. Beyaz Show'u da izledim. Gülmekten yarıldım.

Son düzenleme:
Hayat Devam Ediyor ve Eve Düşen Yıldırım izledim...

Beyaz Show canlı değildi reytingleri düşecektir kesin...