- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Yalan Dünya mı ? Hayat Devam Ediyor mu ? Adını Feriha Koydum mu ? Günün en çok izleneni hangisi oldu ?
İkinci kuşaktaki çekişmede galip çıkan hangisi oldu ? Beyaz Show mu ? Eve Düşen Yıldırım mı ? Bir Erkek Bir Kadın mı ? TV'de ilk kez yayınlanan Aşkın 500 Günü mü ?
Düşler Sineması Kuşağı'nı Cuma akşamına kaydıran Star'da Harry Potter ve Felsefe Taşı ne kadar izlendi ?
Sonuçlar belli oldu.
Alışıldığı gibi totalde Adını Feriha Koydum, A/B'de ise Yalan Dünya zirvede.
Bu haftaki genel düşüşe Cuma dizileri de uymuş ve hemen hemen hepsi oranlarında düşüş yaşamışlar.
Adını Feriha Koydum totalde düşüşe geçerek 10 reyting altında kalmasına rağmen A/B'de bu haftaki çoğu dizinin aksine oranlarını arttırmayı başardı.
Hayat Devam Ediyor totalde 2. A/B'de 4. olarak başarısını sürdürdü. Reytinglerinde ise önemli oranda düşüş var.
Bir haftalık aranın ardından yeni bölümüyle ekrana gelen Yalan Dünya'da ciddi bir düşüş yok.
Show'un ikinci kuşakta yayınlanan dizisi Eve Düşen Yıldırım aldığı reytinglere kanalını sevindiriyor. Dizi, totalde 4. A/B'de 5. olmayı başardı.
Star'da yayınlanan Harry Potter ve Felsefe Taşı daha önce birçok kez yayınlanmasına rağmen iki grupta da ilk 20'ye girerek Star'ı idare etti.
Beyaz Show banttan yayınlanmasına rağmen ünlü konuklarıyla reytinglerinden pek bir şey kaybetmedi.
Beni Affet'in totalde 7. sıraya kadar yükselmesi dikkat çekti.
İşte sonuçlar:
Son düzenleme: