6 Mayıs 2016 Cuma Reyting Sonuçları

baki için haftaya bakmayı düşünüyorum cevher gibi sevilir umarım

baki için haftaya bakmayı düşünüyorum cevher gibi sevilir umarım
Yok canım baki bir Cevher olamaz. Zaten rolü yok gibi. En büyük rol Mafufta [emoji2] tıpkı Cevher gibi bir yapısı var.

İzlemeye başlayacaksan son iki bölümü de izle gerçekten çok ama çok iyi bölümlerdi [emoji2]

arka sokaklaron özeti karagülü geçmiş
@denizz19

sevda kuşun kanadında beklendiği gibi şişirilmeye başlandı

Arka Sokaklar denen saçmalık 10 reyting alırken Vadinin 6 reyting almasi reytinglerin ne kadar gerçek dışı olduğunu gösteriyor.

Seneye Kanal D'den kesinlikle ayrılmamız lazım
Aga mesele Arka Sokaklar veya Vadi değil artık bunu anlamamız lazım. Bak iki diziyi de izlemiş biri olarak söylüyorum. Vadinin senaryo bağlılığı yok. Özellikle bu sene. Bir bölüm hanedanlar üzerinden gidiliyor, bir bölüm Gölge, diğer bölüm başkası üzerinden... Sana sorarım Tilki nerde, ne yapıyor? Adamlar varsa yoksa Cahit&Safiye, Yusuf&Asya ilişkisini anlatıyorlar. Bak bunları eleştiri anlamında söylüyorum karalamak niyetinde değilim.

Vadiyi 4-5 yıl izleyen ve eski bölümleri de izleyen biri olarak söylüyorum Vadinin şu an Senaristi yok AÇIK ve NET.

Star kendi ayağına sıktı. Ne diyelim KanalD'den sonra en leş yayın politikasına sahip ikinci kanal olarak tarihe geçti. Bari kalan bölümleri adam gibi bir saatte yayınlayın. Dün dizi biterken nerdeyse hava aydınlanıyordu vicdansızlar

Geçen yıl celaleddin cerrahin 342.bölümde tuzağa düşmesinden sonra artık danısmanlarî ömer seyfettin

Kanal D'me laf yok.

46 çok geç başlamasına rağmen Pazar'a göre daha iyi gitmiş haftaya daha erken yayınlanır umarım.

Arka Sokaklar'a tebrikler, özeti bile total'de rakiplerinden daha fazla izlenmiş