bencede tıfıl ağada sorun yok çünkü o tıfılıyla büyükleri zıplatıyor sorun büyüklerdeTıfı aga'ya bak sen Ab deneklerinde sorun var
bencede tıfıl ağada sorun yok çünkü o tıfılıyla büyükleri zıplatıyor sorun büyüklerdeTıfı aga'ya bak sen Ab deneklerinde sorun var
Sorunu çözmek gerekbencede tıfıl ağada sorun yok çünkü o tıfılıyla büyükleri zıplatıyor sorun büyüklerde
ben kendi açımdan çözdüm sorunu sevdiğin diziyi izleyeceksin reytingi iplemeyeceksinSorunu çözmek gerek
İplemiyeceksin ama dizinin devam etmesi ona bağlı ?ben kendi açımdan çözdüm sorunu sevdiğin diziyi izleyeceksin reytingi iplemeyeceksin
aynen fark-ı hürremKüçük Ağa çok iyi gitmiş ama baya kayıplarda dizi.
Kurt Seyit ile Şura vasat ortalamagidiyor.İstanbul'da yaramamış diziye.
Kaçak ne yapmış öyle.😱Çok güzel diyorlar arkadaşlarda bölüme ama
Bence Muhteşem Yüzyıl etkisi.Gürkan konuk oldu bizden seyirci gödürdü diziye yani Muhteşem Yüzyıl bir nevi reklamını yaptu Kaçak'ın ve sonuç ortada.@xemrexxx @Bully
Analı Oğullu çok kötü gidiyor.Sermiyan Tv'de 2. kez tutunamadı.
Mihrap yerinde güzel gitmiş tekrarlarıyla.
Oha yuh diyorum başka da birşey demiyorum bu diziyi izleyenlerin yarısından fazlası Memati için izliyor sen ne diyon ya güldürdünKüçük Ağa çok iyi gitmiş ama baya kayıplarda dizi.
Kurt Seyit ile Şura vasat ortalamagidiyor.İstanbul'da yaramamış diziye.
Kaçak ne yapmış öyle.😱Çok güzel diyorlar arkadaşlarda bölüme ama
Bence Muhteşem Yüzyıl etkisi.Gürkan konuk oldu bizden seyirci gödürdü diziye yani Muhteşem Yüzyıl bir nevi reklamını yaptu Kaçak'ın ve sonuç ortada.@xemrexxx @Bully
Analı Oğullu çok kötü gidiyor.Sermiyan Tv'de 2. kez tutunamadı.
Mihrap yerinde güzel gitmiş tekrarlarıyla.
işte bu objektif yorumlarını ve önyargını bırakmanı her zaman bekliyoruzvar ya akşam tv başına geçtim ve ksvş yı beklerken kaçağın özeti vardı bi izleyeyim dedim bakalım nasıl dizi yalan söylemiyorum çok beğendim hiç aklıma gelmezdi kaçak için bunları söylemem ama gerçekten çok güzeldi özet bittikten sonra zaten yeni bölümü bekledim ayrılamadım diziden ve sonuna kadar izledim ksvş dan vazgeçmek istemem ama kaçak ta çok iyimiş salıları artık ne izlesem bilemiyorum iki dizi var
hemşeride olsak lafımız sana da sürgünüm sanada söylemiştir ne demek lafım sana değilbn hariçmişim sen işi karıştırma şimdi
Oha yuh diyorum başka da birşey demiyorum bu diziyi izleyenlerin yarısından fazlası Memati için izliyor sen ne diyon ya güldürdün
Sağolasın sayende iyi güldümGül diye söyledim zaten.
bu arada bizde ailece güldük belirtimGül diye söyledim zaten.
bu arada bizde ailece güldük belirtim
Sağolasın sayende iyi güldüm
kaçak düşünce ben diziyi izlemeyi mi bıraktım yada konuşmayı sakinkaçak kırk yılın başında yükselince yine reytinge göre dizi izleyenler ufukta gözüküyor.
bana diyo lafını ama ben reyting için izlemedim çok beğendiğim için izledimkaçak düşünce ben diziyi izlemeyi mi bıraktım yada konuşmayı sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?