hayret bi şey
Emekli
kurt seyit napmış gördünmü ?Küçük Ağa oranlarını yükseltmeyi başarmış tebrikler.
Kaçak oranlarını fazlasıyla arttırmış belli ki bölüm güzelmiş.
Analı Oğullu Salı günü olmamalıydı bence ama sevilmediyse hangi gün olursa olsun sevilmezdi bence. Yine de Pazar daha mantıklı gibiydi, neyse.
Mihrap Yerinde gece tekrarı fena gitmemiş.
konuda oturdu yeni katılan oyuncularda çok iyi ..Kurt Seyit ve Şura'nın şuan herşeyi neredeyse tamam. Tek eksik olan şey daha dolu bir senaryo.
ben demiştim bir ara ? ben de utanayımmı ?Kaçak için forumda ençok uğraşanlardanım yükseleceğini kaç haftadır bekliyordum bugüne nasip oldu,yayından kalkacak diyenler utansın.
Lafım sana değil,foruma 5-10 dakika girip atıp tutan dizi aleyhine sezon sonunu göremez deyip konu açana o kendisini biliyor.ben demiştim bir ara ? ben de utanayımmı ?
Kss anlaşılan diziye İstanbulda yaramadıkurt seyit şura harika gitmiş yine iki grupta lider tebrikler diziye
AB grubunda kpa kadar alıyor yani kpa yı başarılı buluyorsak bu haydi haydi başarılı sadece ilk bölümdeki oranları tutturamadıKss hala düşük beklenilenin çok altında gidiyor K.a gine çok iyi gitmiş 2 gruptada
Kss anlaşılan diziye İstanbulda yaramadı
Kpa ile karışılaştırmıyorum beklentiler yüksekti liderliği alıcaktı felan fişman diyodukAB grubunda kpa kadar alıyor yani kpa yı başarılı buluyorsak bu haydi haydi başarılı sadece ilk bölümdeki oranları tutturamadı
ilk bölüm seyircide oyucularına bakıp daldı diziye sonra senaryo seyirciye biraz yabancı geldi şimdi yavaş yavaş toparlanıyor gibiKpa ile karışılaştırmıyorum beklentiler yüksekti liderliği alıcaktı felan fişman diyoduk
Ab'de yükselebilir evet olaylar ilerlesin birazilk bölüm seyircide oyucularına bakıp daldı diziye sonra senaryo seyirciye biraz yabancı geldi şimdi yavaş yavaş toparlanıyor gibi
tıfıl ortalığı kasıp kavuruyor ab si kuvvetli çocuğun? bu teneklerle şura nın 6 yı kapması bile büyük başarı benceAb'de yükselebilir evet olaylar ilerlesin biraz
Bu K.a nası ab dizisi oluyor bunu açıklasana bana 😱tıfıl ortalığı kasıp kavuruyor ab si kuvvetli çocuğun? bu teneklerle şura nın 6 yı kapması bile büyük başarı bence
ağanın şeyi küçük ama AB si büyük boşuna dememişler önemli olan boyu değil işlevi diye )Bu K.a nası ab dizisi oluyor bunu açıklasana bana 😱
Tıfı aga'ya bak sen Ab deneklerinde sorun varağanın şeyi küçük ama AB si büyük boşuna dememişler önemli olan boyu değil işlevi diye )