Kusura bakma ama Beyaz Show ve Her Şeye Rağmen dışındaki tahminlerini kimse sorsan kabul ederdi zaten
yüzde 100 tutacak tahmin yaptım işte admin
Kusura bakma ama Beyaz Show ve Her Şeye Rağmen dışındaki tahminlerini kimse sorsan kabul ederdi zaten
Sihirli Annem' in totalde 4.5 reyting civarında alacağını düşünüyorum. Bu iyimser tahminim.Ben açıkçası 3.80-4.30 arasında reyting bekliyorum. Çoğu kişi abartıyorsun, imkansız diyebilir ama benim düşüncem o yönde. Öncelikle diziyle ilgili yorumlar önemli oranda olumsuz ve çoğunluk Eda' yı ve eski diziyi arıyor. 18-20 yaşındaki gençlerin çocuk dizisinin ana kahramanları olmasını yadırgıyor. Ben geçen haftaya göre 1 reytinge yakın düşüş bekliyorum. Star' ın merkez medyanın en az izlenen dizi kanalı olduğunuda ekliyorum ve diğer yorumlarıma geçiyorum.
Totalde yükseldi, AB' de ciddi anlamda zorluyor, aradaki fark yarım puana kadar inmiş.[:'(]Adını Feriha Koydum geçen hafta kaybettiği reytinglerin bir kısmını geri alarak AB' de Hanımın Çiftliği' ni yeniden zorlamaya başlayacak. Totalde 9 civarı reyting bekliyorum.
Bu zor bir tahmin değildi zaten, herkes tahmin etmiştir.Hanımın Çiftliği Totalde ve AB' de 1. olur diye düşünüyorum. Bu bölüm öncekilere göre daha iyiydi. Zaten 2 senedir lider.
Beklentiminde üzerinde yükseldi.Geniş Aile son 3 haftadır keskin bir şekilde düşüş yaşıyor, ben bu hafta biraz toparlanacağını ve 3.20 civarında reyting alacağını düşünüyorum.
Totalde 2.57 reyting almış, AB' de 2.66 almış. Dizinin 6 haftadan sonra keskin düşüşü ilk defa durmuş. Share 10' a yaklaşmış.Her Şeye Rağmen fena bir bölüm değildi, aslında diziyi ilk defa izledim bugün. Belkide ilk bölümünden itibaren bu kadar hızla reyting kaybeden başka dizi olmadı, umarım bu trend değişir ve reytingleri biraz artar. Ben 2.60-2.80 arasında reyting bekliyorum. AB' de biraz toparlanabilir.
Totalde 1 sıra yükselerek 9. sırada kalmış, AB' de 4. olmuş. Survivor Şovu Beyaz' a pek getiri sağlamamış. Başka kanallardaki programların reklamlarını yapacağına kendi medya grubunun programlarının reklamlarını yapması daha etik.[&:]Beyaz Şov 5 ya da 6. olur. Bu haftada iddialı.
beyaz showa survivorun etkisi mi olammış dün galiba sen bakmamışın beyaz showaTotalde ve AB' de düşüş yaşadı. Totalde 4.42 AB' de 3.60 reyting almış. [:'(]
Totalde yükseldi, AB' de ciddi anlamda zorluyor, aradaki fark yarım puana kadar inmiş.[:'(]
Bu zor bir tahmin değildi zaten, herkes tahmin etmiştir.
Beklentiminde üzerinde yükseldi.
Totalde 2.57 reyting almış, AB' de 2.66 almış. Dizi yükselişe geçmeye başladı. Share 10' a yaklaştı. [:'(]
Totalde 9. sıraya düşmüş, AB' de 4. olmuş. Survivor Şovu Beyaz' a pek getiri sağlamamış. Başka kanallardaki programların reklamlarını yapacağına kendi medya grubunun programlarının reklamlarını yapması daha etik.[&:]
beyaz showa survivorun etkisi mi olammış dün galiba sen bakmamışın beyaz showa
Beyaz Show bu hafta hem konukları (Ebru Gündeş vardı sanırım) hemde Survivor adasına canlı yayınıyla çok iddialıydı, boş bir saatte 22 share almış, geçen haftada 22 share almıştı. Haklısın düştü yorumum yanlış oldu, 1 sıra yükselmiş, onu düzeltiyim.Beyaz Show düşmemiş yükselmiş.
Her Şeye Rağmen de yükselmemiş düşmüş.Her Şeye Rağmen 10 share alsa bile çok az o saatte... Ben bugün yükselişe geçip 12-13 share alacağını tahmin ediyordum ama yine olmadı. En geç 13.bölümde final yapacak gibi gözüküyor dizi...
Beyaz Survivor adasına canlı yayınla büyük bir atak yapmak istedi ama geçen haftaki reytinglere göre minimal bir değişim oldu. Ben Beyaz' ı 5 sene önce izlemeyi bıraktım, Acun' un yaptığı hiçbir programıda izlemiyorum.
zaten büyük atak yapmış 5.9o lık reyting ile ve 27 izlenmeye payı ile o saate hiç bir talk show o kadar izlenme payı alamazdı bunda survivor canlı bağlantının etkisi var bende kaç haftadır bakmıyordum ama bu hafta baktım tabi renkler ve zevkler tartışılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?