Kenan'ı kimse silemez piyasadanKenanı silmesinlerde piyasadan![]()
Kenan'ı kimse silemez piyasadanKenanı silmesinlerde piyasadan![]()
Sen Kenancı değil miydinorası hiç belli olmaz![]()
Reyiz sen bu diziyi de mi izliyorsunKadın resmen AB dizisi olmuş. Totalde 12, AB'de 13, ABC'de 14 reytingle resmen tüm gruplarda kendi rekorunu kırarak harikalar yaratmaya devam ediyor. Durgun bir bölümdü açıkçası, şaşırttı gerçekten. Yalnız totalde UTC Kadın'ın özetini bile geçememiş.AB'de bile 3 reyting fark atmış.
![]()
Pazartesi: ÇukurSen Kenancı değil miydin![]()
Reyiz sen bu diziyi de mi izliyorsun![]()
Ben Kenanı seviyorum,hastasıyım ama UTCmi kimselere değişmemSen Kenancı değil miydin![]()
Reyiz sen bu diziyi de mi izliyorsun![]()
Daha fazla izlediğini sanmıştım azmış yinePazartesi: Çukur
Salı: Kadın, UTC
Cumartesi: Fazilet izliyorum
4 tanecik![]()
Kenan'ı görünce fikrin değişirBen Kenanı seviyorum,hastasıyım ama UTCmi kimselere değişmem![]()
Rüyamda o heybetli haliyle görmeyi tercih ederimDaha fazla izlediğini sanmıştım azmış yine![]()
Kenan'ı görünce fikrin değişir![]()
![]()
Reyiz koca karı gibi önüme gelen her diziyi izlediğimi mi düşündünDaha fazla izlediğini sanmıştım azmış yine![]()
Kenan'ı görünce fikrin değişir![]()
![]()
Çukur ve kaliteyi pek bağdaştıramadım ama neyseReyiz koca karı gibi önüme gelen her diziyi izlediğimi mi düşündünSadece kaliteli işleri izlerim ben
![]()
Olmamışım hayırlı olsunÇukur ve kaliteyi pek bağdaştıramadım ama neyse![]()
![]()
Sana da mı alıştırdılar bu olmamışı be reyizOlmamışım hayırlı olsun
Sen de survivor dışında sanki bişi izliyorsun reyiz![]()
5 aylık süreçte 100 olmamış yedim, and içtim her gün en az 10 tane atacamSana da mı alıştırdılar bu olmamışı be reyiz![]()
ben Survivor Söz ve Sen Anlat Karadeniz'i izliyorum hepsi de kaliteli yapımlar
![]()
Çukurdan kaliteli oldukları kesin5 aylık süreçte 100 olmamış yedim, and içtim her gün en az 10 tane atacam
Sen Anlat Karadeniz ksliteli olabilir, diğer ikisinin yakından uzaktan kaliteyle alakası yok![]()
Sen benim izlediklerimi izle reyiz, bana hak verirsin. Söz ve survivoru da acilen bırakmalısınÇukurdan kaliteli oldukları kesin![]()
![]()
Hepsini biliyorum zaten reyiz Söz de gelip geçici ama hiçbiri bir Survivor etmezSen benim izlediklerimi izle reyiz, bana hak verirsin. Söz ve survivoru acilen bırakmalısın![]()
İzlemiyorsun ama reyizHepsini biliyorum zaten reyiz Söz de gelip geçici ama hiçbiri bir Survivor etmez![]()
Çok olaysız geçiyor bu sezon o yüzden böyle olaylar başlasın açılırİzlemiyorsun ama reyizSurvivor bu sezon baya çöktü 5 reyting falan alıyor, program gidici olmasa da yarışmacılar gidici reyiz
![]()
3 sezondur Turabiyi izlemekten sıkıntı gelmedi mi reyizÇok olaysız geçiyor bu sezon o yüzden böyle olaylar başlasın açılır![]()
İstanbula bu bölümün son sahnesinde gelebilir yüzü görünür görünmez bilememYeni oyuncu sağlam bir isim olursa rahat görürüz 10 reytingi, bölüm durgun olmasına rağmen 9 reyting almışız. Kemik kitlemiz 8 reyting zaten. Gayet iyi durumdayız yani. Kenan daha çok senaryosu bozan UTC’yi etkileyecektir.![]()