6 Mart 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

bir hafta ara veren kurtlar Vadisi yine iyi izlenmiş @takas da dün dedim Sbt ye bakma diye Sbt paralelcilerin elinde düşük çıkması Normal diye. ben dün yazarken kurtların ara verdiğini unutmuşum eğer ara vermrseydi yine yükselebilirdi dizi

bu mesaj ben tarafından yollandı

aga dün yazmak istemedim ama bende 12 reyting bekliyodum zaten bu vadi için berbat bi reyting
sbt den 2 yukarı alıyoruz genelde yine öyle oldu
bak maçla çakıştık sonra ara verdik bu da aradan dönüşümüz

aga dün yazmak istemedim ama bende 12 reyting bekliyodum zaten bu vadi için berbat bi reyting
sbt den 2 yukarı alıyoruz genelde yine öyle oldu
bak maçla çakıştık sonra ara verdik bu da aradan dönüşümüz
yüksek alacağını bildiğini biliyorum duygusal tarafına geldi yine. bu kadar düşüş Normal haftaya iyi reyting alır yine

yüksek alacağını bildiğini biliyorum duygusal tarafına geldi yine. bu kadar düşüş Normal haftaya iyi reyting alır yine

inşallah bakalım zaten senaryo coşuşa geçti vadi yeni başlıyor

yorumları okuyunca inan pompy ne kadar da haklı diyor
)))))))

Vadi'yi çok seviyorum uzun yıllardır izliyorum bu diziyi atv haketmiyor. 😡 Ya Show'a ya Star'a geçsin.

Kanal d'nin ptsi batmış yazıkkkkkkk.

kardeş payı süper gitmiş dizi süper ya zaten
dün biraz izledim harbiden çok güzel dizi işler güçleri pek sevmiyodum ama bu on numara olmuş
boynu büküklerde fena değil ama kardeş payı kadar iyi değil

Boynu bukukler dusmus.. beklemezdim

4KARDEŞ PAYISTAR TV22:54:5824:24:317,0119,5335,88
Harika dizi, mükemmel reyting.

Kardeş Payı geldi geleli Arkadaşım Hoşgeldin düşüyor.

Herkes Kardeş Payı perşembeye gelmesin boşuna a.h. bitirir onu diyordu.

Noldu canlar kim kimi bitiriyormuş gördük.

Boynu Bükülesiceler reklamsız gitmesine rağmen bitmiş.

Kanal d'nin yüzü yine gülmedi.

Sen 1 hafta ara ver sonra erken başla ve 12 reytingi kap.

Vadi yapılır mı bu diğer dizilere. O diziler karakterlerini öldürüyo da anca ulaşıyor 12 reytinge.

Tebrikler Vadi.

ilk önce şunları söyleyeyim de rahatlayayım:
@EveN cuma konusunda KP yayınlasın da bakalım abde 6 geçecek mi demiştin ve yayınlandı özet 7.01 aldı 😉 ikincisi de KSVŞ perşembe olaydı ab zirvede olurdu demişsin ama 8.74 alan AK varken böyle şey çok büyük saçmalık olurdu

KVP 12.27 reytingle totalde rahat bi şekilde zirvede yer almış tebrikler ama abde 8.83 almış ve az daha zirve gidiyomuş

BA 6.39 reyting alarak günü 2. tamamlamış

AK total 5.48 ile 4.olarak başarısını sürdürmüş ab ise 8.74 alarak 2.olmuş zirve kıl payı kaçmış artık bu diziyi yerinden oynatmak büyük hata olur
KP özeti, yeni bölümü geçmiş ama oranları çok iyi total 5.21 ab 7.01 😎
BB total 4.61 alarak 10.sıraya düşmüş ab ise 4.19 ile 14.olmuş

vadi 30 dk özet vermiş ve totalde 4.5 almış kardeş payının 9 dakikalık özeti ise 5.2 ab sinin özetini söylemiyim istersen bayılısın
hadi söyliyim 8

Son düzenleme:
Bir hafta 8.74 aldı diye hemen yine laf söylemişsin. Ben söylerken Aramızda Kalsın A/B`de 8 almamıştı.

Kardeş Payı iyi gitse bile özetin daha fazla izlenmesi düşeceğine işaret. Arkadaşım Hoşgeldin de 9 reyting alıyordu ama düşüş yaşadı. Film`in gazı bitince dizi de düşer.

Kardeş Payı çok iyi gitmiş tebrikler sevindim güzel dizi
Özeti'nin yeni bölümünü geçmesi ayrı bir komedi tabi

işte 6 yı göremez diyorlar ama görüyoruz ki özeti 8 alıyor
işte benim dizim
ilk bölüm yüksek oranlar aldı 2 bölümde düşer dediler dizi 8 e dayandı ve ayrıca arkadaşım hoşgeldinin kaşısında şansı yok dediler ve görüyoruz ki ah diplere gidiyor...
Starımın şu ana kadar 5 dizisi var ve hepsi de çok iyi oranlar alıyor
muhteşem yüzyıl total 11 ab +12
medcezir total 9 ab 10
kurt seyit total 7 ab 10
aramızda kalsın total 5.5 ab 9
kardeş payı total 5 küsür ab si 7.2 seneye my bitecek ve acun da gidecek ama kanalın 4 iddialı dizisi devam edecek ve kanal o boş dört günü iddialı dizilerle doldurabilir...

ister ozaman almasın şu an aldı
ve sen bana bakalım 6 geçecek mi demiştin ve geçti mi rahat geçti ister özeti yüksek olsun beni ilgilendirmez sonuçta geçti

ister ozaman almasın şu an aldı
ve sen bana bakalım 6 geçecek mi demiştin ve geçti mi rahat geçti ister özeti yüksek olsun beni ilgilendirmez sonuçta geçti
Pardon ben de yanılmışım. Telafi için sana bur Star logosu hediye edeyim.

Filmin gazı ile ne alakası var ki senaryo düzgün yazılırsa bu oranlarını korur...
Ayrıca Kardeş Payına her hafta yalan dünya gibi şarkıcı katılsa ab de 10 ları görür...Ama o kadar şarkıcı çıkıyor yalan dünyaya ve ab de aldığı maksimum reyring 6😕