6 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 7 31.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 27.3%
  • Özel Tim (ATV)

Oy: 1 4.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Firar - Tekrar (Star)

Oy: 1 4.5%
  • Arsenal - Milan Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
türk halkını anlamıyorum nerde basit diziler var onu izliyorlar.Akasya durağı arka sokaklar gibi diziler senelerce sürdü pis yedili gibi abartı 0-6 yaş gurubu dizisi izleniyor ama UÇURUM gibi kaliteli bir dizi hak ettiği değeri göremiyor yazık

Oyle bir gecer zaman ki oranlarını az da olsa yükseltmiş. Gecen 2 bölümü biraz durağan geçmesine rağmen yine iyi gitmiş diğer dizilere nazaran. Haftaya bence totelde 15 buçuğu yakalar gibime geliyo. Çünkü heycanli bı yerde bitti. Zaten 14 buçuk reyting agb ye göre 18 - 19 dur o yüzden hala çok yüksek oranlar aliyodur objegtif bakarsak.
Ucurumuda çok buyuttu arkadaslar ama reytingleride pek parlak değil.

allahtan objektıfsın yakup bıde taraflı olsan 30-40 cıkar heralde

hadiya. pis yedili daha çok hakediyor zirveyi. öbgzknin pi bakışma bu sezon bitmezse seneye 5 reytingi zor görür..

:))))) baya güldürdün beni 5 senelik yaprak dökümü o oranları almazken öbgzk mi alıcak ?? pisi yedili ne ki dizi mi o yoksa sanat zevkeni yerle bir eden bi tufan mı ? iğrenç ötesi bi dizi midem bulanıyo ordaki karakterleri görünce. senin nasıl miden kaldırıyo o diziyi o da ayrı bi olay.

yaprak dokumunun senaryosu akıyordu bu sayede o oranları aldı. Obgzknın senaryosu tam tersı tıkandı ılerlemıyor