6 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 7 31.8%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 27.3%
  • Özel Tim (ATV)

Oy: 1 4.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Firar - Tekrar (Star)

Oy: 1 4.5%
  • Arsenal - Milan Maçı (Star)

• Seksenler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
ÖBGZ iyice düştü ama bu reytingden daha aşağı düşmez bence.

Pis Yedili geçen haftaya göre iki gruptada yükselmiş.

Seksenler AB'de TRT'nin çok çok üstünde bir reyting alıyor. AB'de sabit bir izleyici kitlesi oluşturdu.

Uçurum 2 gruptada ilk 20'ye girmiş ama biraz dah yükselmesi gerek

Yukarıdaki 5 tahminimden 3'ü tutmuş diyebiliriz.

Sadece Uçurum ve ÖBGZ beni yanıltmış.

ÖBGZ düşmesi gerekirken sürpriz bir şekilde artmış ama öyle çok büyük oranlarda değil. A/B'de kıl payı 16'nın altında kalmıştı geçen hafta, bu hafta azıcık yükselince 16 oluvermiş. Totalde yine 14, küsuratlarda fark var.

Uçurum hala toparlanamadı ya, artık böyle gidecek galiba hala 9 share'larda yaklaşık olarak. Kötü değil ATV açısından ama bence zirveye oyanayabilecek bir işti.

Pis Yedili Acun sayesinde parlak bir gece geçirmiş, tahminim olan 8,50'ye oldukça yaklaşmış.
Acun varken Show'un sırtı yere gelmez ama Acun herhangi bir şekilde Show'dan giderse Show en kötü kanal olur.

Seksenler alıştığımız oranlarda, Birol Güven'in işleri genelde sabit reytingle gitmeyi seviyorlar uzun süre, sonra düşüşe geçiyorlar. Tabi umarım düşmez Seksenler.

Evim şahane dün olay yaratmış, ikinci programında ve tabi ki reklamsız yayında Total'de 14 share almış. Yalnız süreleri kısalan Akasya Durağı ve Arka Sokaklar kötü etkileniyor gibi.

Kim Milyoner Olmak İster'i hiç bir yapım durduramıyor, karşısında ne olursa olsun ilk 5'te kendine yer buluyor.

Maç tahmin ettiğim gibi iki grupta da çok düşük oranlarda kalmış, şunu hep söylüyorum, Türkler yabancı maçları seyretmez.

Şimdilik bu kadar olsun.

ÖBGZK de azda olsa bir yükselis var gecen haftaya göre ana AB yi yine kaybedebilir.

Pis Yedili Total de 2. Olarak cok vasarili olmus, AB de ise 5 reytingin üstünde yine basarili.

Seksenler iki grubtada gecen haftaki oranlarini korumus AB de 7 reytingle bu Dizi TRT 1 de daha cok oynar.

Ucurum bu hafta yükselememis ama Hermes cok güzel bir bölümdü diyor belki haftaya yükselir.

Star TV deki Mac Total de bekleneni verememis ama AB de 12 Share ile gayet iyi gitmis.

Kanal D de yeni baslayan evim sahane baya ilgi görmüs iki grubtada yukarilarda.

Atv de serap ezgü nün sundugu yeniden baslayalim ikinci bölümü ile baya düsmüs

end game ab 4:98 Reyting yüksek oranlar almış
hatirlatirim barcelona maçı 3:38 almıstı izleyici ekranlara kilitlemiş maç

Ucurum sadece siralamada yukari cikabilmis. ama.reytinler yerinde saymis.. tabi bunda gecen hafralara gore rekamlarin coklugunun payi buyuk.. haftaya bakalim ne yapacak..
ucurum iyi dizi ama ilk basta dedigim gibi yabanci hayat kadinlarinin hikayesi turk halkinin ilgisini neden ceksin dizinin ana konusu iyi olsa dizi daha cok ilgi gorebilirdi

end game ab 4:98 Reyting yüksek oranlar almış

Çok kötü değil kıyaslama yapınca ama ben maçlardan daha iyi performanslar beklenildiği için öyle dedim.

Atv de serap ezgü nün sundugu yeniden baslayalim ikinci bölümü ile baya düsmüs

Serap ezgu bitmis bir sunucu samimiyet sifir.. ayrica bu format binkez denendi ve tuketildi madur kadinlarin dramlarini kimse cekecegini sanmam. atv daha creativ isler yapmali artik. nerde uyduruk kaytirik isler varsa koyuyor ekrana...

Serap ezgu bitmis bir sunucu samimiyet sifir.. ayrica bu format binkez denendi ve tuketildi madur kadinlarin dramlarini kimse cekecegini sanmam. atv daha creativ isler yapmali artik. nerde uyduruk kaytirik isler varsa koyuyor ekrana...

aha iste bu yorum on numara o kim la serap özgü
imzamı atarim

Barceleno kimle oynamisti iddiasiz bir alman.takimi.. bu mac iki cok unlu takimin maci bu macin yuksek olmasi normal.

Serap Ezgü'ye değinmeniz iyi oldu, hakikaten ömrü tükenmiş bir formatla yayına başlamak akıl karı değil. Serap Ezgü kendisi bu tür programları başlatan ve bitiren isimlerden zaten, işin içinde biri olarak tutmayacağını hiç anlamamış mı ? Yoksa sadece parasına mı bakmış ? Ama kaldırılan programlar sunucularını da tüketiyor, çok yanlış kararlar var bu işte.

beni affet stara geçmesine rağmen bi şey değişmemiş hala iyi dizi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]15[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:56:47[/TD]
[TD] 18:50:10[/TD]
[TD] 00:46:10[/TD]
[TD] 4,24[/TD]
[TD] 12,56[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İyilik tabi göreceli bir kavram.

Reyting adına doğru ama...

Sonrasını siz tahmin edin, çok yazdım bu diziyi.

Artik sabah kusaginda izleyene faydali programlar tutuyor. yoksa kocam beni dovdu eee git polise kardesim kocani aninda hapse atarlar ne isin var tvde... faydali program mesela evlendir beni abla formati
))) kadin disarda evlenememis ekrana cikip koca ariyor buna eyvallah
))))
hastaligin var bitkici amca oneri yapiyor yada doktor abi yetis bunada okey....

evin var paran yok evini giydiriyorlar eyvallah...

giyinmeyi bilmiyon nasil GİYDİRİLİR goruyon
))))

yemek bilmiyon koca gelecek firca kayacak mecbur izleyecen yemek programlarini
)))

kisacasi seyirci fayda ariyor ekranda.

pis yedili 8 reytingi geçmiş dünkü bölüm muhteşemdi zaten orço yine çok iyiydi onun dışında paşa ve trafo sahneleri hiç olmadığı kadar iyiydi
uçurumda hafif hafif yükseliş görülüyor bu şekilde giderse bi sorun olmaz gibi

ucurum dizisi bana göre reytingleri iyi degil

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dünkü sıkıcı bölümden dolayı biraz yükselmiş. Ama eski oranlarını mumla aramıyor diyebiliriz. Yani bu oranlarla da dizi 1-2 sezon daha devam eder.

Pis Yedili, Yetenek Sizsiniz Türkiye ile iş birliği yapınca oranlarında yükselme olmuş ve Totalde 2. olmayı başarmış.

Seksenler TRT 1'e göre çok iyi oranlar alıyor.

Uçurum bu hafta yükselmiş. Oranlarını korursa veya artırırsa rahatlıkla devam eder.

Arsenal - Milan maçı özellikle A/B'de iyi oranlar almayı başarmış.

Ucurum'u izledim muhtesem bolumdu ilk 20'ye de girmis boyle devam ederse bolumleri bence cok yukselir.

benim süper filmim öbgz yine lider hemde geçen haftaya göre kayba uğramadan arttırarak çıkmış
) biz senaryoyu falan eleştiriyoruz ama demekki halk böööle istiyor halkımı seviyorum
)

pis yedili totalde süper gitmiş onun içinde halkımı tebrik edeyim bari..

seksenler ab grubunda geçen haftaki gibi iyi oranlar almış

maç pek gitmemiş gibi..

uçurum filmini değerlendirmeyi unutmuşum geçen haftadan daha düşük reyting almış ab grubunda geçen hafta bu filmin alacağı en yüksek oran budur dediğimde bana karşı çıkan arkadaşlara selam olsun
)

Seksenler'i izledim ve bence çok süper bir bölümdü.

Ahmet, Suzan'ı istemeye gidiyorlarken o sırada Gülden'i görüp vazgeçti. Ahmet; Alper ile Nevzat'ı, Çağatay ile Şahin'i kavga ederlerken barıştırdı. Bu bölümün kahramanı tartışmasız Ahmet, yani ben bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak.